«Η χώρα αυτή τη στιγμή δεν έχει ανάγκη από εκλογές, είμαστε σε πολύ δύσκολη φάση και θα ήταν το το χειρότερο που θα μπορούσε να γίνει», επεσήμανε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Μιλώντας στον Real Fm και την εκπομπή των Τάκη Χατζή και Μάκη Γεωργίου, η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε:

Οι δηλώσεις που ακούγονται από βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που πολλές φορές είναι αντιφατικές, δεν εξυπηρετούν σε τίποτα και δημιουργούν ερωτηματικά στους πολίτες. Η μόνη υπεύθυνη ενημέρωση είναι από τον κ. Σακελλαρίδη. 

«Θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρξει συμφωνία, που δεν θα παραβιάζει τις κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης», υπογράμμισε η κυρία Χρυσοβελώνη, ενώ ανέφερε ότι εάν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καταψηφίσουν τη συμφωνία τότε θα υπάρξει πρόβλημα 

«Οι ΑΝ.ΕΛ. έχουμε σταθερές θέσεις και τις υποστηρίζουμε. Από την αρχή έχει καταστεί σαφές και στον πρωθυπουργό ότι θα είμαστε αντίθετοι σε ό, τι παραβιάζει τις κόκκινες γραμμές», σημείωσε.

Για τον ΕΝΦΙΑ, η κυρία Χρυσοβελώνη ανέφερε:

Θα μπορούσε να υπάρξει μια ανοχή στο ότι δεν μπορούμε να τον καταργήσουμε φέτος, παρόλο που είπε ο πρωθυπουργός ότι θα το προσπαθήσει. Δεν είναι δυνατόν να φορολογούνται ακίνητα που δεν προσφέρουν έσοδα. 

«Σε γενικές γραμμές ο, τιδήποτε κινείται προς την κατεύθυνση να ματώσει ο λαός, δεν μπορούμε να το δεχτούμε. Η στόχευση αυτής της κυβέρνησης είναι να ανακουφίσει τον λαό και να κάνει πιο άνετο τον τρόπο ζωής του. Ο λαός στηρίζει την προσπάθεια της κυβέρνησης, γιατί αντιλαμβάνεται ότι για πρώτη φορά γίνεται διαπραγμάτευση», κατέληξε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.