Αλλεπάλληλες συναντήσεις με Αμερικανούς αξιωματούχους θα έχει στην Ουάσινγκτον ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του, που ολοκληρώνεται την Παρασκευή, ενώ όπως έχει, ήδη, ανακοινωθεί από το υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας ο κ. Καμμένος θα συναντηθεί στο Πεντάγωνο, με την υφυπουργό 'Αμυνας Christine Wormuth, λόγω έκτακτου κωλύματος του υπουργού 'Αμυνας των ΗΠΑ 'Αστον Κάρτερ.

Επίσης, σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο υπουργός θα παρακαθίσει σε γεύμα στο Κογκρέσο με μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Επιτροπής Ενόπλων Δυνάμεων της Βουλής των Αντιπροσώπων Mac Thornberry, αλλά και με τον Γερουσιαστή Jack Reed επικεφαλής των Δημοκρατικών στην Επιτροπή Ενόπλων Δυνάμεων της Γερουσίας.

Τις επόμενες δύο ημέρες θα έχει επαφές με τον βουλευτή Frank Pallone, επικεφαλής των Δημοκρατικών της Επιτροπής Ενέργειας και Εμπορίου της Βουλής των Αντιπροσώπων, ενώ θα παρακαθίσει σε δείπνο εργασίας που του παραθέτει η δεξαμενή σκέψης «Atlantic Council» και θα συναντηθεί με την υφυπουργό Εξωτερικών για θέματα Ευρώπης και Ευρασίας Βικτώρια Νούλαντ.

Τέλος, θα πραγματοποιήσει συνάντηση με στελέχη του Ινστιτούτου Hudson και θα επισκεφθεί εγκαταστάσεις βιομηχανιών με τις οποίες συνεργάζεται η Ελλάδα.