«Πυρά» στο «Ποτάμι» εξαπέλυσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με αφορμή τη σκληρή ανακοίνωση για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Μαρίνα Χρυσοβελώνη:

Αυτή τη φορά το γκρίζο Ποτάμι και ο ευρισκόμενος σε μόνιμη κρίση μεγαλείου «αρχηγός» του κατάφεραν να δικαιώσουν στο μέγιστο βαθμό την πεποίθηση πως αποτελούν την Πέμπτη φάλαγγα για την Πατρίδα μας. Έχοντας αναγάγει την υποτέλεια και την εθελοδουλία σε άσκηση ρεαλισμού και τον εθνομηδενισμό σε υπέρτατη αξία έχουν το θράσος να μιλούν για διεθνή απομόνωση της χώρας! Όντως προκλητικό για κάθε καλόπιστο.

«Προφανώς εκεί στο θολό Ποτάμι, που παραπέμπει στη χώρα των λωτοφάγων της μυθολογίας, ξεχνούν ότι ο κατά φαντασίαν… πρωταγωνιστής «αρχηγός» τους χαριεντίζεται με σεσημασμένους… «φιλέλληνες», σαν τους ομοϊδεάτες του, κ.κ. Σουλτς και Γκι Φέρχοφστατ και συντάσσεται ξεδιάντροπα με τις συχνές ιταμές επιθέσεις τους τόσο στον Πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα όσο και στον Πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένο, όταν θέτουν δημόσια το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων ή επιχειρούν ανοίγματα στο πλαίσιο της πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής», προσθέτει και καταλήγει:

Όντως, εκεί στο Ποτάμι πρέπει να αυτοθαυμάζονται για την εθνικά… υπερήφανη στάση τους. Και δεν αισχύνονται. Αιδώς Αργείοι…