Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην εκπομπή του Τάκη Χατζή και του Μάκη Γεωργίου στον Real Fm.

Για τον χαρακτηρισμό «ανεπρόκοπος» που χρησιμοποίησε για τον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι «το ανασκεύασα και είπα ότι αν φέρει συμφωνία θα έιναι προκομμένος. Ανεπρόκοπος είναι αυτός που φέρνει καταστροφή».

Και πρόσθεσε ότι «η Ελλάδα καταστράφηκε από πολιτικούς που αποφάσιζαν για τις ψήφους. Εγώ λέω πάντα την αλήθεια. Όλοι όσοι έλεγαν τα παραμύθια καλό θα είναι να κάνουν μία αυτοκριτική. Δεν τελειώνει η ζωή με μία ήττα στις εκλογές. Σταματάει η ιστορία στις 25 Ιανουαρίου;».

Ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε:

Κολοσσιαίος πολιτικός απατεώνας ο Τσίπρας. Ο λαός έπεσε θύμα μιας πολιτικής απάτης.

Και συνέχισε σημειώνοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει αναμφίβολα την τύχη του ΠΑΣΟΚ», φέρνοντας το παράδειγμα της κυβέρνησης Παπανδρέου το 2009. «Το 2009 ο Παπανδρέου ανέβηκε στην εξουσία με το λεφτά υπάρχουν, ο κ. Τσίπρας ανέβηκε με το πάρα πολλά υπάρχουν» είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για τη θέση της Νέας Δημοκρατίας πρόσθεσε:

Το πρόγραμμα της ΝΔ είναι απλό. Να ακολουθήσουμε τον δρόμο της Ευρώπης, να μεταρρυθμίσουμε τη χώρα μας και να γίνουμε σύγχρονο κράτος. Αν η ΝΔ κυβερνούσε μόνη της δεν θα είχε ακολουθήσει την ίδια γραμμή.

Επισήμανε ότι έχει ως θέσεις «τη μεγάλη μείωση των δημοσίων δαπανών όσο χρειαστεί, μαζικές ιδιωτικοποιήσεις για να δοθεί ανάσα στην ιδιωτική οικονομία. Το κράτος πρέπει να μικρύνει είναι βάρος. Εδώ δεν έχουμε λεφτά και αυξάνουμε το προσωπικό στο Δημόσιο».

Για το εάν θα τεθεί θέμα ηγεσίας στη ΝΔ, είπε ότι «αν μαζέψουν τις υπογραφές για αλλαγή ηγεσίας όσοι το επιθυμούν, έχει καλώς».

Και πρόσθεσε ότι «το πρόβλημα της χώρας δε λέγεται Αντώνης Σαμαράς, αλλά Αλέξης Τσίπρας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Γιάνης Βαρουφάκης».