Την ενημέρωση των κομμάτων από τον πρωθυπουργό για την πορεία των διαπραγματεύσεων θεωρεί απαραίτητη, όπως δήλωσε, ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Μετά τη συνάντηση που είχε με την Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κορίνα Κρέτου, ο επικεφαλής του «Ποταμιού» τόνισε:

Όταν με το καλό επιστρέψει ο Πρωθυπουργός από τη Ρίγα της Λετονίας, νομίζω θα είναι πολύ καλό και εμείς το θεωρούμε πολύ απαραίτητο, να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για το πως εξελίσσονται τα πράγματα. 

Ο κ. Θεοδωράκης πρόσθεσε ότι ένα 50%-60% του κόσμου που δεν ανήκει στο σχηματισμό ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, πρέπει να μάθει επιτέλους πως εξελίσσονται τα πράγματα για τη χώρα στις διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους εταίρους μας.

Ακόμη, υπογράμμισε πως η κατάσταση βρίσκεται στο σημείο μηδέν και δεν υπάρχει άλλος χρόνος αναμονής.

«Θέλουμε συγκεκριμένες απαντήσεις για το τι διαπραγματευόμαστε, τι ζητάμε, τι απαιτούμε και πότε βλέπουμε να υπάρχει λύση. Είναι μεγάλη υποχρέωση του Αλέξη Τσίπρα- και το λέω για πολλοστή φορά-να φερθεί ως Πρωθυπουργός της χώρα, ως Πρόεδρος της Κυβέρνησης και όχι ως αρχηγός των φατριών του ΣΥΡΙΖΑ», κατέληξε .