«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι εθνική υποχρέωση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - Ανεξαρτήτων Ελλήνων είναι να συντονίσει τη σωτηρία αυτής της χώρας, που τα τελευταία χρόνια διανύει μια βαθιά οικονομική και κοινωνική κρίση και να την οδηγήσει επιτέλους, κι αυτό σας διαβεβαιώ θα γίνει πολύ σύντομα, σε ήρεμα και σταθερά νερά», υπογράμμισε ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, μιλώντας στην πλατεία των 'Ανω Δολιανών. 

O  υφυπουργός έδωσε το παρών ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 194η επέτειο της μάχης των Δολιανών που σημειώθηκε στις 18 Μαΐου 1821.

Ο υφυπουργός ανέφερε ότι βρίσκεται στα ιερά εδάφη των δοξασμένων Δολιανών, «για να αποτίσω ένα ελάχιστο φόρο τιμής σε μια χούφτα αδάμαστων κι ανυπότακτων ελλήνων που έμελε το Μάιο του ‘21 να γίνουν η αήττητη σπίθα που θα άναβε τη φωτιά της επανάστασης του 1821. Η σιδερένια γροθιά που θα άνοιγε το δρόμο προς μια ελεύθερη Ελλάδα».

Επίσης τόνισε ότι, «η ελληνική κυβέρνηση είναι απολύτως δεσμευμένη με υψηλό αίσθημα ευθύνης και φιλοπατρίας να διαφυλάξει την εθνική μας ταυτότητα, την εθνική μας κυριαρχία, την ανεξαρτησία μας και να επαναφέρει την Ελλάδα με ευθύνη και σταθερά, σε μια τροχιά ανάπτυξης, προόδου και ευημερίας».

Σε δηλώσεις του ο υφυπουργός Επικρατείας σημείωσε, ότι «η κυβέρνηση δίνει μια μάχη αντάξια εθνικής κυριαρχίας, δίνουμε μια μάχη για να μπορούμε να ζούμε με αξιοπρέπεια και νομίζω πως είναι θέμα λίγων ημερών για να μπορούμε πια να δώσουμε αυτό που υποσχεθήκαμε στον κόσμο, αισιοδοξία και ανάπτυξη».