«Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα στο Brussels Group» παραδέχθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης.

Σε συνέντευξή του στον Real FM, ο κ. Στρατούλης σημείωσε πως οι θεσμοί έχουν επαναφέρει παλαιότερες αξιώσεις τους για μειώσεις μισθών και συντάξεων.

«Αυτοί κινούνται στην ίδια λογική που κινούνταν επί Χαρδούβελη. Ζητάνε αυτά που ζητούσαν από τον κ. Χαρδούβελη και δεν τους τα έδινε», προσέθεσε ο κ. Στρατούλης.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Νίκου Παππά για την τήρηση της κομματικής πειθαρχίας απέναντι στη συμφωνία που θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή, διεμήνυσε πως «αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει ταπεινωτική υποχώρηση» και ότι δεν θα τεθούν τέτοια ζητήματα καθώς δεν πρόκειται να έρθει μια κακή συμφωνία.

«Για να πετύχεις σε αυτή τη συμφωνία πρέπει να δείχνεις ότι είσαι έτοιμος για τη ρήξη», υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης ενώ ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση είναι έτοιμη να στηρίξει τη χώρα και τον ελληνικό λαό ακόμα και σε ενδεχόμενη αποτυχία.