Την ελπίδα πως θα υπάρξει σύντομα συμφωνία εξέφρασε ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης που επισκέπτεται το Παρίσι.

Ο κ. Θεοδωράκης τόνισε πως «με μεγάλη καθυστέρηση ο Πρωθυπουργός ανακαλύπτει τις σωστές λέξεις: ρεαλισμός για να ξεφύγουμε από την οικονομική ασφυξία και να δώσουμε τέλος στα σενάρια καταστροφής». 

Σε αυτό το πλαίσιο, σημείωσε πως αυτά τα λέει το Ποτάμι εδώ και μήνες «αλλά πήγαν στράφι λόγω της ιδεοληψίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και λόγω της αναποφασιστικότητας του Πρωθυπουργού».

«Ελπίζουμε αυτή να είναι η τελευταία στροφή του Αλέξη Τσίπρα και να έχουμε σύντομα μία συμφωνία για το καλό της χώρας και το συμφέρον των πολλών» κατέληξε.

Σημειώνεται πως ο επικεφαλής του Ποταμιού επισκέπτεται τη γαλλική πρωτεύουσα προκειμένου να έχει σειρά συναντήσεων με την ηγεσία του Γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος και κορυφαίους κυβερνητικούς παράγοντες μεταξύ των οποίων ο υπουργός Οικονομικών Μισέλ Σαπέν και ο υπουργός Οικονομίας, Βιομηχανίας και Ψηφιακής Οικονομίας της Εμανουέλ Μακρόν.