Γράφει η Άρτεμις Παραδείσου

Στον αέρα βρίσκεται στο παρά πέντε το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ με την Φώφη Γεννηματά, υποψήφια αρχηγό του κόμματος να καταγγέλλει τον γραμματέα Νίκο Ανδρουλάκη για νοθεία!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newpost η κυρία Γεννηματά καταγγέλλει τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ ότι προσπαθεί να νοθεύσει και να αλλοιώσει τα αποτελέσματα της εκλογής συνέδρων επικαλούμενη ένα περιστατικό που έλαβε χώρα σήμερα κατά τις εκλογές που έγιναν στον τομέα Επιστημόνων. (Δεν είχαν γίνει εκλογές πριν από δύο εβδομάδες).

Η πλευρά της κυρίας Γεννηματά υποστηρίζει ότι πιάστηκε στα πράσα στενός συνεργάτης του γραμματέα να βάζει στην κάλπη 50 σταυρωμένα ψηφοδέλτια. Η ψηφοφορία διακόπηκε και επαναλήφθηκε αφού προηγήθηκε οξύτατος διάλογος μεταξύ του ιδίου του κ. Ανδρουλάκη και παρευρισκομένων στελεχών. Σύμφωνα με το περιβάλλον Γεννηματά η ίδια μέθοδος χρησιμοποιήθηκε και στην εκλογή του 4ου διαμερίσματος στην Αθήνα, ενώ υπήρξαν ακυρώσεις συμμετοχής ολόκληρων οργανώσεων που δεν ελέγχει ο γραμματέας, σύμφωνα με όσα έχει καταγγείλει ο βουλευτής Βασίλης Κεγκέρογλου, αλλά και πλαστοπροσωπίες συνέδρων σε περιοχές που ελέγχει, όπως η Ξάνθη.

Στο στρατόπεδο Γεννηματά φοβούνται πως με τον έλεγχο των συνέδρων η ομάδα Ανδρουλάκη μπορεί να προωθήσει στο συνέδριο αλλαγές στο καταστατικό που αποσκοπούν στην μη εκλογή του νέου προέδρου από τη βάση αλλά από το ίδιο το συνέδριο. Και διαμηνύουν πως «εάν δεν υπάρξει εκλογή προέδρου από τη βάση, δεν θα υπάρξει συνέδριο».

Η βουλευτής σκέφτεται να στείλει σχετική επιστολή στον Βαγγέλη Βενιζέλο ή ακόμη και να ζητήσει συνάντηση μαζί του για να καταγγείλει την νοθεία.