Από τη Στυλίδα όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Απόστολο Γκλέτσο, απάντησε ο κ. Γιάννης Πανούσης στα πυρά της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, που απαίτησαν με επιστολή τους στον πρωθυπουργό την καρατόμηση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, αλλά και στον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

«Υπάρχει ένα συνταγματικό παράδοξο. Απολογούμαι στην κυβέρνηση αντί να απολογούμαι στην αντιπολίτευση. Υπάρχει και ένα ένα άλλο. Με χτυπάνε και από τα δυο μέρη γι΄ αυτό μένω όρθιος...», δήλωσε ο Γιάννης Πανούσης.

Την ίδια ώρα ο κ. Πανούσης σημείωσε ότι είναι εν μέρει ικανοποιημένος από τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου και είπε ότι: «Θα προτιμούσα η δήλωση αυτή να είχε συμπληρωθεί με το ότι εγώ υπηρετώ την κυβερνητική πολιτική».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σακελλαρίδης ζήτησε εμμέσως να κλείσει το θέμα Πανούση που άνοιξε η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ. Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτων είπε πως «μέσα στην Αριστερά ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράσει την άποψή του».  Κατέληξε δε πως «το ζήτημα της παραμονής του κ. Πανούση δεν αφορά την κυβέρνηση».

Πάντως νωρίτερα ο κ. Πανούσης από την περιοδεία στο Βόλο ζήτησε από τον πρωθυπουργό να ξεκαθαρίσει το θέμα της μεγάλης αμφισβήτησης που δέχεται από τα άκρα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και δήλωσε πως οι εκλογές δεν είναι αναπτυξιακή λύση.