Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις της πολιτικής ηγεσίας των Σκοπίων, με πρωταγωνιστή και πάλι ον αντιπρόεδρο της πΓΔΜ, Αντόνιο Μιλόσοσκι, ο οποίος έβγαλε selfie με την παρέα του, κρατώντας σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας. 

Συγκεκριμένα, ο Μιλόσοσκι επισκέφθηκε για αναψυχή τη γραφική τοποθεσία NaselbaCaska, στο κεντρικό τμήμα των Σκοπίων, όπου για άλλη μια φορά φωτογραφήθηκε κρατώντας  την κόκκινη σημαία, με τον Ήλιο της Βεργίνας. Μάλιστα, παραβίασε εκ νέου την Ενδιάμεση Συμφωνία Αθηνών – Σκοπίων του 1995,  σύμφωνα με την οποία οι γείτονες δεσμεύονταν να σταματήσουν την χρήση του αρχαιοελληνικού συμβόλου.

Ερωτηθείς σχετικά ο εκπρόσωπος του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κούτρας δήλωσε:

Οι ενέργειες του κ. Milososki  αποτελούν αντιπροσωπευτικό παράδειγμα του μέχρι που μπορεί να φτάσει κάποιος για να έχει «15 λεπτά δημοσιότητας». Ας τον αφήσουμε στην πλάνη του...

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Σκοπίων και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι, μαζί με μία ομάδα ορειβατών από τη χώρα του, αναρριχήθηκε στην υψηλότερη κορυφή του Ολύμπου στον Μύτικα και φωτογραφήθηκε με τον δεκαεξάκτινο Ήλιο της Βεργίνας.