Με φόντο τα εργασιακά ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου  του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Φίλη, και τη βουλευτή της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη.

Μιλώντας και οι δύο στο MEGA συγκρούστηκαν με αφορμή την επιστολή βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, για τα εργασιακά. 

Κληθείς να σχολιάσει την επιστολή 22 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προς τον πρωθυπουργό με την οποία ζητούν την άμεση κατάθεση στη Βουλή του νομοσχεδίου για τα εργασιακά ανέφερε, ότι είναι "άνευ αντικειμένου διότι προχωρά η κυβέρνηση στη νομοθέτηση των συλλογικών διαπραγματεύσεων" και πρόσθεσε: "Δεν είναι κανένα ρήγμα. Είναι μια θετική, θα έλεγα, πίεση. Προχωράμε. Το εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στη Βουλή την Παρασκευή. Είναι ο 5ος όρος της διαπραγμάτευσης. Μονομερώς θα νομοθετήσουμε την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων στη χώρα μας".

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις αυτές του κ. Φίλη η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη είπε μιλώντας στην ίδια εκπομπή του MEGA: «Για να καταλάβετε σε τι σύγχυση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Βαρουφάκης την 20η Φεβρουαρίου σε αυτή τη συμφωνία την οποία υπέγραψε, λέει ρητά μέσα ότι η Ελλάς, η κυβέρνηση δεσμεύεται να μην προβεί σε καμία μονομερή ενέργεια. Λέει ο κ. Φίλης "μονομερώς θα υπογράψουμε"».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι "τελείωσε η διαπραγμάτευση, πάει το τετράμηνο... νομοθετήσαμε και για την ακραία φτώχεια και για τις 100 δόσεις παρότι μας λέγαν απ΄έξω ο Κοστέλο και οι άλλοι ότι είναι μονομερής ενέργεια".