Βρισκόμαστε στην τελική φάση για μια αμοιβαία επωφελής λύση τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης σε συγκέντρωση που οργάνωσε χθες το βράδυ στην Πάτρα.

Ο κ. Φίλης τόνισε ότι οι δανειστές συνεχώς αλλάζουν θέσεις και δεν συμφωνούν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα η διαπραγμάτευση να έχει φθάσει σε οριακό σημείο. Ωστόσο, όπως επεσήμανε, βρισκόμαστε στην τελική φάση, ώστε να βρεθεί μια αμοιβαία επωφελής λύση. 

Ακόμη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει στείλει τις θέσεις της κοστολογημένες και περιμένει απαντήσεις. Όπως πρόσθεσε, πρέπει να υπάρξει λύση για την χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας, τη ρύθμιση του χρέους, την επαναφορά των εργασιακών σχέσεων και τον απεγκλωβισμό της οικονομίας από την μέγγενη της λιτότητας και της ύφεσης.

Όσον αφορά την οργάνωση της αποψινής εκδήλωσης, ο Νίκος Φίλης σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα που διοργανώνει αυτή την περίοδο εκδηλώσεις, για να ενημερώσει τους πολίτες αλλά και για να ακούσει τις απόψεις τους.