Λεουτσάκος σε βουλευτές ΝΔ: Είστε χειρότεροι από τους δανειστές

Λεουτσάκος σε βουλευτές ΝΔ: Είστε χειρότεροι από τους δανειστές

Επίθεση στους βουλευτές της ΝΔ εξαπέλυσε ο Στάθης Λεουτσάκος, με αφορμή την αποχώρησή τους από την επιτροπή για το «μίνι ασφαλιστικό».  

«Η ΝΔ δεν θέλει να καταλάβει, να πιστέψει, ότι στη χώρα κάτι άλλαξε στις 25 Γενάρη. Ότι ο ελληνικός λαός έκανε μία επιλογή» ανέφερε ο κ. Λεουτσάκος, σημειώνοντας ότι «δεν αναζητούν την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους. Αναζητούν την άδεια από τους δανειστές αν τους επιτρέπουν να καταργηθούν μνημονιακοί νόμοι που ψήφισαν». «Θέλουν με έναν θεατρικό τρόπο να οξύνουν μία εικόνα, πιθανόν και για τα δελτία των οκτώ» πρόσθεσε.

Επιλέον, ο κ. Λεουτσάκος κατηγόρησε τους βουλευτές της ΝΔ για συμπεριφορά «τρόικας εσωτερικού» καθώς, όπως είπε, δεν μένουν να απαντήσουν εάν συμφωνούν ή διαφωνούν με αυτά που έρχεται να ρυθμίσει το νομοσχέδιο. Και αναρωτήθηκε: «Τι είναι αυτή η συμπεριφορά αν δεν είναι "τρόικας εσωτερικού"; Είναι βασιλικότεροι του βασιλέως, πιο σκληροί από τους δανειστές που προσπαθούν να υποτάξουν μία κυβέρνηση και να δέσουν χειροπόδαρα τον ελληνικό λαό».

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο