Με τον Μοσκοβισί συναντήθηκε στις Βρυξέλλες ο Θεοδωράκης

Με τον Μοσκοβισί συναντήθηκε στις Βρυξέλλες ο Θεοδωράκης

Συνάντηση με τον επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί είχε σήμερα στις Βρυξέλλες ο επικεφαλής του Ποταμιού. 

«Ήταν μία συνάντηση σε μία κρίσιμη στιγμή, σε μία δύσκολη μέρα» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ ανέφερε ότι ο κ. Μοσκοβισί τόνισε πως «πρέπει να επιτευχθεί οπωσδήποτε σήμερα μία συμφωνία».

 Ο κ. Θεοδωράκης ενημέρωσε τον γάλλο Επίτροπο ότι τόσο το Ποτάμι όσο και η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού Κοινοβουλίου, θα στηρίξει μία συμφωνία που θα φέρει τις υπογραφές της ελληνικής κυβέρνηση και των ευρωπαίων συμμάχων. Ο επικεφαλής του Ποταμιού σημείωσε ότι είπε στον Γάλλο επίτροπο πως η ελληνική κοινωνία επιθυμεί «να μπει τέλος σε αυτό το μαρτύριο».

Επίσης, ο κ. Θεοδωράκης ενημέρωσε τον κ. Μοσκοβισί ότι το κόμμα του έχει μερικές ενστάσεις έναντι ορισμένων προτάσεων, κυρίως φορολογικού χαρακτήρα, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη να τονωθεί η ανάπτυξη, σημειώνοντας ότι υπάρχουν ακόμη περιθώρια για μείωση των κρατικών δαπανών.

Τέλος, όπως έγινε γνωστό, ο επικεφαλής του Ποταμιού χάρισε ένα γαμήλιο δώρο στον νεόνυμφο Γάλλο επίτροπο, και συγκεκριμένα μέλι από την Κρήτη.

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο