Συνάντηση με τον επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί είχε σήμερα στις Βρυξέλλες ο επικεφαλής του Ποταμιού. 

«Ήταν μία συνάντηση σε μία κρίσιμη στιγμή, σε μία δύσκολη μέρα» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ ανέφερε ότι ο κ. Μοσκοβισί τόνισε πως «πρέπει να επιτευχθεί οπωσδήποτε σήμερα μία συμφωνία».

 Ο κ. Θεοδωράκης ενημέρωσε τον γάλλο Επίτροπο ότι τόσο το Ποτάμι όσο και η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού Κοινοβουλίου, θα στηρίξει μία συμφωνία που θα φέρει τις υπογραφές της ελληνικής κυβέρνηση και των ευρωπαίων συμμάχων. Ο επικεφαλής του Ποταμιού σημείωσε ότι είπε στον Γάλλο επίτροπο πως η ελληνική κοινωνία επιθυμεί «να μπει τέλος σε αυτό το μαρτύριο».

Επίσης, ο κ. Θεοδωράκης ενημέρωσε τον κ. Μοσκοβισί ότι το κόμμα του έχει μερικές ενστάσεις έναντι ορισμένων προτάσεων, κυρίως φορολογικού χαρακτήρα, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη να τονωθεί η ανάπτυξη, σημειώνοντας ότι υπάρχουν ακόμη περιθώρια για μείωση των κρατικών δαπανών.

Τέλος, όπως έγινε γνωστό, ο επικεφαλής του Ποταμιού χάρισε ένα γαμήλιο δώρο στον νεόνυμφο Γάλλο επίτροπο, και συγκεκριμένα μέλι από την Κρήτη.