Επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, σχολιάζοντας την απόφασή του να προχωρήσει σε δημοψήφισμα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Ακραίως» του Τάκη Χατζή, ο γραμματέας της ΝΔ είπε:

Πριν τις εκλογές ο κ. Τσίπρας χρησιμοποίησε τη λέξη ελπίδα, είπε ότι θα καταργήσει το μνημόνιο και τον ΕΝΦΙΑ και θα διώξει την τρόικα. Όλα ήταν ψέμα, κοροϊδία, απάτη. Έπαιξε με τη λέξη και τους έλληνες πολίτες και κέρδισε, πήρε την εντολή. 

«Αυτή τη στιγμή διακυβεύεται το μέλλον των όλων γενεών. Η λέξη ελπίδα αποδείχθηκε απάτη», τόνισε ο κ. Παπαμιμίκος.

Συνεχίζοντας την επίθεση στον πρωθυπουργό, ο γραμματέας της ΝΔ πρόσθεσε:

Χθες χρησιμοποίησε τη λέξη πατρίδα. Μέχρι πριν από λίγους μήνες δεν αναφερόταν καν στη χώρα και την πατρίδα. Έβγαινε στο εξωτερικό και κατασυκοφαντούσε την πατρίδα. Χθες επένδυσε σε μια άλλη λέξη, την αξιοπρέπεια. Ποια είναι η αξιοπρέπεια; Η εικόνα στα ΑΤΜ; Αξιοπρέπεια είναι να έχουμε το κεφάλι ψηλά και να κυκλοφορούμε ελεύθεροι. 

«Στην υποκριτική και την επικοινωνία ο κ. Τσίπρας είναι άριστος», σημείωσε ο κ. Παπαμιμίκος και συνέχισε ότι ο πρωθυπουργός «πρέπει να σταματήσει την ηθοποιία και να πει την αλήθεια για το δημοψήφισμα. Ήταν σχεδιασμένο. Γιατί δεν το έκανε νωρίτερα;».

«Εμείς προσπαθήσαμε μέσα σε 2,5 χρόνια, κάναμε λάθη αλλά πετύχαμε ο Έλληνας να είναι περήφανος. Πετύχαμε να πηγαίνει ο έλληνας πρωθυπουργός στο εξωτερικό και να τον σέβονται. Τα παιχνίδια με τον ελληνικό λαό τέλειωσαν, την απάντηση θα την πάρει την Κυριακή», κατέληξε.