current views are: 2

29 Ιουνίου 2015
Δημοσίευση12:51

Αντωνοπούλου: Εκφοβιστικά sms σε ανέργους για το δημοψήφισμα

Διαψεύδονται οι φήμες που διακινήθηκαν με sms σε ανέργους για κατάργηση προγραμμάτων εργασίας σε περίπτωση επικράτησης του ΟΧΙ. 

Δημοσίευση 12:51’
αρθρο-newpost

Διαψεύδονται οι φήμες που διακινήθηκαν με sms σε ανέργους για κατάργηση προγραμμάτων εργασίας σε περίπτωση επικράτησης του ΟΧΙ. 

Με ανακοίνωσή της η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ράνια Αντωνοπούλου διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες που διακινήθηκαν σε άνεργους σήμερα το πρωί, μέσω γραπτών τηλεφωνικών μηνυμάτων, ότι σε περίπτωση επικράτησης του «όχι» στο επικείμενο δημοψήφισμα, τότε θα ακυρωθεί το πρόγραμμα Kοινωφελούς Εργασίας.

«Πρόκειται για ενέργειες που έχουν ως στόχο τον εκβιασμό και τον εκφοβισμό των ανέργων πολιτών προκειμένου να μην εκφράσουν ελεύθερα τη βούλησή τους στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.

Το δημοψήφισμα δε διεξάγεται για να αποφασίσει ο ελληνικός λαός αν θα παραμείνει ή όχι στην Ευρωζώνη, αλλά για το αν συμφωνεί ή διαφωνεί με τα δυσβάσταχτα μέτρα που προτείνουν οι θεσμοί.

Η χώρα μας είναι και θα παραμείνει μέλος της Ευρωζώνης και της ΕΕ και ως εκ τούτου δε τίθεται κανένα ζήτημα ακύρωσης των προγραμμάτων απασχόλησης», αναφέρει η ανακοίνωση.


σχετικα αρθρα