current views are: 1

30 Ιουνίου 2015
Δημοσίευση08:41

Καταγγελία- σοκ Θεοχάρη: Ομάδα του Γενικού Λογιστηρίου δουλεύει τώρα για έξοδο στη δραχμή (Βίντεο)

Σε μια καταγγελία-βόμβα προχώρησε ο Χάρης Θεοχάρης στη Βουλή.

Δημοσίευση 08:41’
αρθρο-newpost

Σε μια καταγγελία-βόμβα προχώρησε ο Χάρης Θεοχάρης στη Βουλή.

Σε μια καταγγελία -βόμβα προχώρησε ο Χάρης Θεοχάρης στη Βουλή.

Ο κ. Θεοχάρης κατήγγειλε ότι υπάρχει ομάδα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που δουλεύει για έξοδο στη δραχμή. 

Σύμφωνα με τον βουλευτή του Ποταμιού «υπάρχει ήδη στο Μέγαρο Μαξίμου ομάδα με στελέχη του ΓΛΚ που δουλεύει το σχέδιο για να μας πάει στη δραχμή». 

Το Μαξίμου από την πλευρά του διέψευσε άμεσα τη δήλωση αυτή χαρακτηρίζοντας την ως «σενάριο επιστημονικής φαντασίας» και «μνημείο ανευθυνότητας».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Θεοχάρης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αλλάζει τον εκλογικό νόμο λέγοντας ότι «είναι ντροπή το Όχι να είναι ΠΡΙΝ το ΝΑΙ στο στο ψηφοδέλτιο» ενώ όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα είναι το πραγματικό όχι λιτότητα». 

«Βιάζεστε να κλέψετε την ψήφο του λαού, γιατί δεν έχετε να πληρώσετε μισθούς και συντάξεις στις 27/7 και στις 30/7. Με το ΌΧΙ όμως ο λαός θα έχει χρέη και όχι καταθέσεις.» είπε ο κ. Θεοχάρης. 

Επίσης πρόσθεσε ότι «η Ευρώπη έκανε λάθη αλλά αλλάζει μόνο από ισότιμους εταίρους. Αλλάζει κανείς το σπίτι του αν μένει μέσα. Αν φύγει δεν έχει δικαίωμα να μιλά».

Τέλος, ο κ. Θεοχάρης τόνισε ότι «υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο. Να πάρει το δάνειό μας ο ESM να πάρουμε περίοδο χάριτος και να επανεπενδύσουμε τα οφέλη στη χώρα. Μόνο με το ΝΑΙ μπορούμε να σωθούμε, ΝΑΙ στην Ελλάδα, Όχι στη μιζέρια, ΌΧΙ στο διχασμό, ΝΑΙ στο ΕΥΡΩ».


σχετικα αρθρα