Πυρά στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας έριξε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με αφορμή τη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά.

Σε ανακοίνωσή της, η Μαρίνα Χρυσοβελώνη σημειώνει:

Άλλη μια κακόγουστη θεατρική παράσταση έδωσε ο κ. Σαμαράς. Υιοθετώντας ακραία, τυχοδιωκτικής υφής, κινδυνολογία ενόψει του δημοκρατικού δικαιώματος του ελληνικού λαού να αποφανθεί για το έσχατο αποικιακό τελεσίγραφο των δανειστών, απέδειξε πως εξακολουθεί να υποτιμά τη νοημοσύνη και τη μνήμη του. Επειδή ο ίδιος έχει κοντή μνήμη και περίσσιο θράσος.

«Με τις νέες δηλώσεις του ο κ. Σαμαράς έδειξε ότι τρέμει κυριολεκτικά την ηχηρή απόφανση του ελληνικού λαού. Προφανώς, επειδή θα αποτελέσει το τελειωτικό χτύπημα για τον ίδιο και τους άλλους εγχώριους θιασώτες των μνημονίων», αναφέρει η κυρία Χρυσοβελώνη και προσθέτει:

Στο όνομα της παβλοφικής υπεράσπισης των μνημονιακών πολιτικών ο μοιραίος τέως πρωθυπουργός, που υπακούοντας στις προσταγές της τρόικας, πετσόκοψε άγρια μισθούς και συντάξεις και οδήγησε τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων στη φτωχοποίηση, καμώνεται τώρα πως κόπτεται για την αξιοπρέπεια των συνταξιούχων και των εργαζομένων!

«Για ακόμη μια φορά η φαρσοκωμωδία του κ. Σαμαρά είναι ευθέως ανάλογη του υποκριτικού …ταλέντου του!», καταλήγει η εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ.