«Χωρίς δραματοποίηση της κατάστασης θα διαφυλάξουμε την ομοψυχία μας» τόνισε ο πρωθυπουργός στην συνάντησή του με τον υπουργό Εθνικής 'Αμυνας Πάνος Κάμμενο. 

Όπως σημείωσε: 

Η χώρα διατηρεί και αυξάνει τη γεωπολιτική της δυναμική και η κυβέρνηση δεν πρόκειται να διαγράψει τις υποχρεώσεις της απέναντι στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Πυλώνας της ομοψυχίας είναι ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τις δημοκρατικές διαδικασίες.

Ο πρωθυποuργός πρόσθεσε, ότι οφείλουμε σεβασμό στη δημοκρατική διαδικασία, χωρίς δραματοποιήσεις, για να διαφυλάξουμε την εθνική ομοψυχία.

«Την επόμενη ημέρα όλοι θα είμαστε ένα στην προσπάθεια της χώρας να ξεπεράσει την οικονομική κρίση με τη δυνατότητα διατήρησης της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού και της εθνικής κυριαρχίας» σημείωσε. 

«Όσο περνά από το χέρι μας δεν πρόκειται να αποδεχθούμε μειώσεις που έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν νέες ανισότητες στον κοινωνικό ιστό» ανέφερε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Εμείς θα αποφασίσουμε το πού και πώς θα γίνουν περικοπές».

Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας διαβεβαίωσε ότι δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης του γεωπολιτικού προσανατολισμού της χώρας και οι κινήσεις προσβλέπουν στην αναβάθμισή του.

 Την ίδια στιγμή ο Πάνος Καμμένος, με αφορμή τις δηλώσεις των τεσσάρων βουλευτών των ΑΝΕΛ σχετικά με το δημοψήφισμα τόνισε: «Εχουμε πόλεμο και δεν κάνουμε εκπτώσεις. Οποιος δεν αντέχει στον πόλεμο φεύγει». 

Δείτε το βίντεο: