Οι πολιτικοί αρχηγοί και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα για το δημοψήφισμα

Όλοι τους θα κάνουν τις καθιερωμένες δηλώσεις έξω από το εκλογικό τμήμα που ο καθένας ψηφίζει. 

Ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 583o εκλογικό τμήμα Δήμου Φιλοθέης - Ψυχικού, το οποίο στεγάζεται στο 3ο-4ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού (Φάβη και Ουράνη),

Στο 661ο εκλογικό τμήμα (14ο εκλογικό διαμέρισμα του 6ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων), στο κτήριο των 27ου και 30ου Δημοτικών Σχολείων Αθηνών, το οποίο βρίσκεται μεταξύ των οδών Κερκύρας, Κασταλίας και Χιλιανδαρίου, θα ψηφίσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ο Πρωθυπουργός αναμένεται να προσέλθει στο εκλογικό τμήμα στην Κυψέλη στις 10:00.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, από την πλευρά του, αναμένεται να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα το πρωί στην Πύλο της Μεσσηνίας.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης θα ψηφίσει μεταξύ 10:30 και 11:00 στο 2ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου (Επαύλεως & Αναγεννήσεως).  

O πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στις 10:00, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στη Γλυφάδα, στο 1986ο εκλογικό τμήμα (2ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας - Ελευθερίου Βενιζέλου και Αϊδινίου).

Από την πλευρά της, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα αύριο στις 11.00π.μ. στο 100ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, στις οδούς Πύρρας 15 & Ευρυδάμαντος.

Λεπτό προς λεπτό τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος