current views are: 4

5 Ιουλίου 2015
Δημοσίευση20:29

Θεοδωράκης: Ο κ. Τσίπρας να τραβηχτεί μακριά από δημαγωγίες και λαϊκισμούς

Υποχρέωσή μας είναι η εθνική ενότητα, δήλωσε ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Δημοσίευση 20:29’
αρθρο-newpost

Υποχρέωσή μας είναι η εθνική ενότητα, δήλωσε ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Υποχρέωσή μας είναι η εθνική ενότητα, δήλωσε ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος

Σε δηλώσεις του, ο κ. Θεοδωράκης τόνισε:

Ο λαός μίλησε, οι στιγμές είναι πολύ κρίσιμες. Η Ελλάδα έχει μπροστά της έναν Γολγοθά και θα τον τραβήξουμε όλοι μαζί, όσοι ψήφισαν ναι ή όχι. Ο κ. Τσίπρας να ξεκαθαρίσει ότι δεν θα διακινδυνεύσει την παραμονή στο ευρώ, ότι δεν θα κάνει πλιάτσικο στις καταθέσεις των Ελλήνων και ότι θα στείλει διαπραγματευτές ικανούς. 

«Ο κ. Τσίπρας να τραβηχτεί μακριά από δημαγωγίες και λαϊκισμούς» είπε ο πρόεδρος του Ποταμιού και πρόσθεσε: 

Εάν συνεχίσει την ίδια πολιτική, ο λαός θα πεινάει. Στο ίδιο πλαίσιο καλώ τους Ευρωπαίους να μην εκφράσουν τιμωρητική διάθεση. Η πλειοψηφία που είπε όχι στο δημοψήφισμα, δεν είναι κατά της Ευρώπης. Πρέπει να σκεφτούμε πατριωτικά. Η χώρα δεν έχει δύο μέτωπα, αλλά ένα… Το πατριωτικό. Υποχρέωσή μας είναι η εθνική ενότητα. Ας χρησιμοποιήσει ο κ. Τσίπρας το αποτέλεσμα για να βρει λύσεις προς όφελος των πολλών. 

«Η επαπειλούμενη χρεοκοπία της χώρας έχει την υπογραφή και του παλιού κομματικού συστήματος. Τώρα πρέπει να υπερασπιστούμε τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα» σημείωσε ακόμα. 

Λεπτό προς λεπτό τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος

Δείτε τον χάρτη των αποτελεσμάτων


σχετικα αρθρα