Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης επικεφαλής της Κ.Ο. των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας ξεκινάει σειρά επαφών στις Βρυξέλλες. 

Ο κ. Κεφαλογιάννης θα έχει συναντήσεις με τον Αντιπρόεδρο της ΕΕ, αρμόδιο για το αναπτυξιακό πακέτο Γιούνκερ των 35 δις ευρώ για την Ελλάδα, Βλάντις Ντομπρόφσκις, τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος του μεγαλύτερου κόμματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Ζόζεφ Ντολ, τον επικεφαλής του ΕΛΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Μάνφρεντ Βέμπερ ενώ αναμένεται συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και με τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.

Όπως αναφερεται σε ανακοίνωσή του «στις κρίσιμες αυτές ώρες για τη χώρα στις συναντήσεις αυτές θα τονιστεί  η αταλάντευτη και σταθερή προσήλωση της Νέας Δημοκρατίας στην ευρωπαική πορεία της Ελλάδας και η απόλυτη ανάγκη να εξευρεθεί λύση για την Ελλάδα και να υπογραφεί άμεσα συμφωνία με τους εταίρους της στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Τον Μανώλη Κεφαλογιάννη θα συνοδεύουν οι ευρωβουλευτές, Μαρια Σπυράκη, Ελίζα Βόζεμπερκ, Γιώργος Κύρτσος και Θοδωρής Ζαγοράκης.