«Σε τέτοιες ώρες υπευθυνότητας οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα μπούμε σε λογική προβοκάτσιας» ξεκαθαρίζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με αφορμή το δημοσίευμα της Bild περί αποχώρησης του κυβερνητικού εταίρου από την κυβέρνηση και την αντικατάστασή του από το Ποτάμι και τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Ο υφυπουργός Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ, προσερχόμενος στο Μαξίμου υπογράμμισε ότι υπάρχει άριστη συνεργασία του Πρωθυπουργού με τον Πάνο Καμμένο, στη βάση της «εξαιρετικής κυβερντηικής συνεργασίας μας». 

«Η επερχόμενη συμφωνία είναι μονόδρομος» τόνισε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Τέρενς Κουίκ:

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ σε τέτοιες στιγμές εθνικής υπευθυνότητας δεν θα μπούμε στη λογική της προβοκάτσιας.

Η σημερινή συνεργασία του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ήταν απόλυτα δομημένη, όπως κάθε φορά, στη βάση της εξαιρετικής κυβερνητικής συνεργασίας μας.

Σας παραπέμπω, επίσης και στις δηλώσεις του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κατά την έξοδό του το πρωί από το Μέγαρο Μαξίμου. Τώρα είναι και πάλι εδώ, συμμετέχοντας στη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχουμε δηλώσει επανειλημμένα ότι η επερχόμενη συμφωνία είναι μονόδρομος και δουλεύουμε ως κυβερνητικός εταίρος με απόλυτη συνέπεια μέσα στο πλαίσιο του κοινού ανακοινωθέντος των πέντε πολιτικών αρχηγών.