current views are: 2

14 Ιουλίου 2015
Δημοσίευση12:04

Αλλεπάλληλες συσκέψεις στο Μαξίμου εν αναμονή παρέμβασης Τσίπρα

Συνεχείς συσκέψεις έχει στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός με υπουργούς και στελέχη, ενόψει της κατάθεσης του νομοσχεδίου με τα μέτρα, το οποίο ωστόσο δεν έχει κατατεθεί ακόμα στη Βουλή.  

Δημοσίευση 12:04’
αρθρο-newpost

Συνεχείς συσκέψεις έχει στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός με υπουργούς και στελέχη, ενόψει της κατάθεσης του νομοσχεδίου με τα μέτρα, το οποίο ωστόσο δεν έχει κατατεθεί ακόμα στη Βουλή.  

Συνεχείς συσκέψεις έχει στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός με υπουργούς και στελέχη, ενόψει της κατάθεσης του νομοσχεδίου με τα μέτρα, το οποίο ωστόσο δεν έχει κατατεθεί ακόμα στη Βουλή. Εν τω μεταξύ εντός των επόμενων ωρών αναμένεται παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα ενόψει των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τσίπρας έχει παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ που θα μεταδοθεί στις 10 το βράδυ. 

Εν τω μεταξύ, στο Μαξίμου μπαινοβγαίνουν από νωρίς το πρωί υπουργοί και κομματικά στελέχη. Με τον Πρωθυπουργό συναντήθηκε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ενώ νωρίτερα είχε αποχωρήσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γάννης Δραγασάκης. Με τον Πρωθυπουργό βρίσκονται επίσης, ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς, ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κορωνάκης και ο υπουργός Εργασίας, Πάνος Σκουρλέτης.

Λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε και ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης.

«Το πραξικόπημα που πήγε να γίνει μέσα στην Ευρώπη, δεν θα γίνει μέσα στη Βουλή των Ελλήνων» δήλωσε προσερχόμενος ο υφυπουργός Επικρατείας εκ μέρους των ΑΝΕΛ, Τέρενς Κουίκ. 

Πριν από λίγο αποχώρησαν από το Μαξίμου η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη και ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, ενώ νωρίτερα σε σύσκεψη με τον Αλέξη Τσίπρα συμμετείχαν  ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης και η υπουργός Θεανώ Φωτίου

Εν τω μεταξύ, δεν έχει οριστεί ακόμα η ώρα συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ανεβλήθη το πρωί. 


σχετικα αρθρα