Στηρίζει, προς το παρόν, την κυβέρνηση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός.

«Προς το παρόν θα στηρίξω την κυβέρνηση γιατί εκτιμώ ότι είναι σε θέση να διαχειριστεί αυτή την κρίση με φιλολαϊκό τρόπο. Υπό συνθήκες φτώχειας είναι σημαντικό να έχουμε μια Αριστερή κυβέρνηση», δήλωσε κατά διάρκεια συνέντευξής του στο Mesogeios FM.

Ο βουλευτής αν και χαρακτηρίζει τη συμφωνία πολύ κακή και πραξικοπηματικού χαρακτήρα, σημειώνει ότι είναι πολύ σημαντικό να διαφυλαχθεί η ενότητα του κόμματος και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

«Η κατάσταση μετά την σύνοδο κορυφής της Κυριακής είναι ιδιαιτέρως δύσκολη και κρίσιμη. Οι ευρωπαϊκές δυνάμεις αντιλήφθηκαν μόνο ελαφρώς την πολιτική της Γερμανίας», δήλωσε ειδικότερα ο βουλευτής Κυκλάδων και πρόσθεσε:

Η συμφωνία είναι πολύ κακή και πραξικοπηματικού χαρακτήρα. Το ερώτημα τι θα κάνουμε και πως θα διαχειριστούμε την κατάσταση όμως παραμένει. Προς το παρόν θα στηρίξω την κυβέρνηση γιατί εκτιμώ ότι είναι σε θέση να διαχειριστεί αυτή την κρίση με φιλολαϊκό τρόπο. Υπό συνθήκες φτώχειας είναι σημαντικό να έχουμε μια Αριστερή κυβέρνηση. Είναι σημαντικό να διαφυλάξουμε την ενότητα του κόμματος και της κοινοβουλευτικής ομάδας.