ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπακογιάννη: Ο κ. Τσίπρας πρέπει να κάνει ανασχηματισμό

Δημοσίευση 16 Ιουλίου 2015, 09:22 / Ανανεώθηκε 16 Ιουλίου 2015, 10:44
Μπακογιάννη: Ο κ. Τσίπρας πρέπει να κάνει ανασχηματισμό
Facebook Twitter Whatsapp

Ο κ. Τσίπρας πρέπει να κάνει ανασχηματισμό. Δεν μπορεί να συνέχισει να ισχύει για το ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία μαζί, στις ευθύνες χώρια, σημείωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη μετά την χθεσινή ψηφορορία στη Βουλή για ρα μέτρα της συμφωνίας.

Ο κ. Τσίπρας πρέπει να κάνει ανασχηματισμό. Δεν μπορεί να συνέχισει να ισχύει για το ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία μαζί, στις ευθύνες χώρια, σημείωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη στον ΣΚΑΪ μετά την χθεσινή ψηφορορία στη Βουλή για τα μέτρα της συμφωνίας.

Η κυρία Μπακογιάννη χαρακτήρισε την απόφαση του δημοψηφίσματος ολέθρια. «Δημιούργησε μεγάλο πλήγμα στην εμπιστοσύνη με τους εταίρους μας. Την ευθύνη του περιεχομένου της διαπραγμάτευσης δεν την έχουμε εμείς. Σίγουρα εμείς θα είχαμε φέρει καλύτερη συμφωνία» τόνισε. 

Σχετικά με τη στάση της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε: Με την υπεύθυνη στάση της χτες η δημοκρατική αντιπολίτευση διέσωσε τη χώρα. Ωστόσο, θέμα εσωτερικό στη ΝΔ δεν ανοίγουμε. Η χώρα έχει μπροστά της την ψήφιση δύο πολυ κρίσιμων νομοσχεδίων.