Αρχισε σιγά σιγά να ξεκαθαρίζει το πρόγραμμα επίσκεψης της Εμινέ Ερντογάν, της συζύγου του Πρωθυπουργού της Τουρκίας, η οποία σύμφωνα με την εφημερίδα Birlik,  θα επισκεφτεί την Δυτική Θράκη την Κυριακή 22 Μαΐου. Η κα. Εμινέ Ερντογάν, η οποία αναμένεται να επισκεφτεί την Δυτική Θράκη μαζί με τον διαπραγματευτή για την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. και Υπουργό Επικρατείας της Τουρκίας Εγκεμέν Μπαγίς και υποψήφιο Βουλευτή του ΑΚΡ στην Αδριανούπολη Μεχμέτ Μουεζζίνογλου, θα παραβρεθεί στον «6ο Διαγωνισμό Καλής Ανάγνωσης του Κορανίου» που θα διοργανώσει ο Εκλεγμένος Μουφτής Κομοτηνής στο Κικίδιο. Ωστόσο, η κυρία Εμινέ μάλλον θα επισκεφθεί τη χώρα μας στα πλαίσια μιας άτυπης προεκλογικής καμπάνιας του άντρα της ενόψει των τουρκικών εκλογών....

Αναφέρεται ότι η σύζυγος του Πρωθυπουργού της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγγίπ Ερντογάν η κα. Εμινέ Ερντογάν και η αντιπροσωπεία που θα την συνοδέψει, την ίδια μέρα, θα παραβρεθούν στην εκδήλωση περιτομής των εγγονών του Σαδίκ Αχμέτ, του Σαδικχάν και του Μεχμετχάν, καθώς θα επισκεφτούν και το Γεν. Προξενείο της Τουρκίας στην Κομοτηνή.

Η κα. Εμινέ Ερντογάν και η αντιπροσωπεία που θα την συνοδέψει, στα πλαίσια της ιδιωτικής επίσκεψης που θα πραγματοποιήσουν στην Δυτική Θράκη την Κυριακή 22 Μαΐου, θα επισκεφτούν στις 17:00 την Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής Κοράϊ Χασάν, με τις δηλώσεις που έκανε στον τύπο, ανέφερε πως όλοι είναι καλεσμένοι στην λέσχη της Ένωσης στις 17:00. γράφει η τουρκική Birlik.