Ενισχυμένο, σε περίπτωση εκλογών,  βλέπει τον Αλέξη Τσίπρα ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Τέρενς Κουίκ.

Μιλώντας στο MEGA είπε ότι «κανείς δεν θέλει τις εκλογές. Οι εκλογές δεν θα καταδείξουν μόνο αν κάποιοι συμφωνούν με κάποιους, αλλά και ότι κάποιοι δεν θέλουν τα παλιά συστατικά. Θα βγει ενισχυμένος έτσι κι αλλιώς ο Αλέξης Τσίπρας».

Ο κ. Κουίκ τόνισε ότι αυτό που προέχει είναι το πρόγραμμα το οποίο συμφωνήθηκε για να κλείσει η συμφωνία.

Για την ψηφοφορία είπε πως υπάρχει γκρίνια στους ΑΝΕΛ και πρόσθεσε πως: «Θα έπρεπε αυτοί οι οποίοι γκρινιάζουν, αναφέρομαι σε όλους τους χώρους, να μας δώσουν την εναλλακτική όταν έφτασαν τα πράγματα έτσι όπως φτάσανε με το μαχαίρι στο λαιμό και τον Σόιμπλε να σου λέει Grexit ακόμα και time out. Σήμερα θα ήμασταν στο απόλυτο χάος. Δεν θα υπήρχαν τράπεζες, δεν θα υπήρχαν καταθέσεις, δεν θα υπήρχε τίποτε». 

«Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα υπήρχαν Αριστεροί οι οποίοι θα έριχναν μια αριστερή κυβέρνηση», επισήμανε και τόνισε πως «στην Αριστερά υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι δεν μπορούν να διαχειριστούν την ιδεολογία τους μέσα στο πολιτικό γίγνεσθαι, γι΄αυτό και έχει τόσες διασπάσεις η Αριστερά στο πέρασμα του χρόνου».

Τέλος ο κ. Κουίκ είπε πως «είναι ψυχεδελικό να λες δεν ψηφίζω αλλά στηρίζω».