current views are: 6

22 Ιουλίου 2015
Δημοσίευση04:32

Ανακοινώνεται ο νέος πολιτικός φορέας του Γιάννου Γραμματίδη

Σήμερα στις 12:30 θα ανακοινωθεί το όνομα του νέου πολιτικού φορέα του Γιάννου Γραμματίδη.

Δημοσίευση 04:32’
αρθρο-newpost

Σήμερα στις 12:30 θα ανακοινωθεί το όνομα του νέου πολιτικού φορέα του Γιάννου Γραμματίδη.

Σήμερα στις 12:30 θα ανακοινωθεί το όνομα του νέου πολιτικού φορέα του Γιάννου Γραμματίδη.

O διακεκριμένος νομικός επιτιμος πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού επιμελητηρίου και πρόεδρος των Ομάδων Διαλόγου Ενεργών Πολιτών Γιάννος Γραμματίδης, ανακοινώνει ένα νέο πολιτικό φορέα σε σχετική εκδήλωση στην Αίγλη Ζαππείου. 

Στον νέο φορέα που κινείται στον χώρο του κοινωνικού φιλελευθερισμού,  συμμετέχουν πολίτες από όλους τους κλάδους της οικονομίας, ιδιωτικοί υπάλληλοι, αγρότες, ναυτικοί, πολιτικοί μηχανικοί, συνταξιούχοι, απόστρατοι στρατιωτικοί, προσωπικότητες με εμπειρία στη δημόσια διοίκηση, επιστήμονες και ακαδημαϊκοί, αλλά και νέοι επιχειρηματίες και φοιτητές. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο νέο φορέα δεν θα συμμετέχουν άτομα πού διετέλεσαν πολιτικοί στην περίοδο 2010 μέχρι και σήμερα, παρά μόνο άτομα που έχουν χτίσει έργο στη ζωή τους, πού «έχουν κολλήσει ένσημα» όπως χαρακτηριστικά μας επισήμαναν στενοί συνεργάτες του Γιάννου Γραμματίδη. 

Έμφαση δίνεται στο καθοριστικό ρόλο της γυναίκας στην οικονομία και στη κοινωνία, στην μεταρρυθμιστική αλλαγή του οικονομικού μοντέλου της χώρας ώστε να γίνει ουσιαστικά ανταγωνιστικό με άξονα τις προοπτικές αλλά και το όφελος της ευρύτερης κοινωνίας, στην ανάκτηση της διεθνούς της αξιοπιστίας της χώρας μας και στην λειτουργία των θεσμών. 

Ο νέος πολιτικός φορέας, έχει αναπτύξει ένα ευρύτατο δίκτυο φίλων και συνεργατών, μέσα από συνεχείς δράσεις και συζητήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί τους τελευταίους μήνες σε όλη την Ελλάδα και στις οποίες ο κύριος Γραμματίδης και οι συνεργάτες του επέλεξαν να ακούσουν τους πολίτες, τις ιδέες, τις προτάσεις και τις αγωνίες τους. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννος Γραμματίδης ήταν μέχρι πρόσφατα Πρόεδρος του Ινστιτούτου Οικονομικής Πολιτικής & Δημόσιας Διακυβέρνησης, ενώ είναι  γνωστός στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ για τις θέσεις που κατά καιρούς έχει αναπτύξει για το ελληνικό οικονομικό πρόβλημα και τις προτάσεις του για την αντιμετώπιση της κρίσης, την ανάταξη της ελληνικής οικονομίας και την ουσιαστική αντιμετώπιση του δημόσιου χρέους.

 


σχετικα αρθρα