Με νεώτερη ανακοίνωση η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης απαντά εκ νέου στη ΝΔ και στις αιτιάσεις της

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Γραμματεία Πολιτικής Τεκμηρίωσης και Ενημέρωσης της ΝΔ επιμένει σε μια στείρα ανταλλαγή πυρών μέσω ανακοινώσεων. Τελευταία πράξη τα δήθεν «ψέμματα» της ΓΓ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Ποιον νομίζει ακριβώς η ΝΔ ότι ενδιαφέρουν οι μικροπολιτικές κόντρες; Πώς νομίζει ότι μπορεί να κρύψει τη διαφθορά και την κακοδιοίκηση την οποία για χρόνια εξέθρεψε;

Ο έλληνας φορολογούμενος ενδιαφέρεται για τη μαύρη τρύπα των 14 εκ. Ευρώ, την οποία με πολύ κόπο προσπαθούν να δικαιολογήσουν, χωρίς να την αρνούνται. Ενδιαφέρεται επίσης εάν επιτέλεσε το έργο της η ΓΓΕΕ. Δηλαδή να κάνει τα μέγιστα ώστε να αλλάξει η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό και να διευθετηθούν οι οφειλές προς το δημόσιο των Μέσων Ενημέρωσης, δύο υψίστης σημασίας στρατηγικοί τομείς στους οποίους οι περασμένες κυβερνήσεις απέτυχαν παταγωδώς, είτε από ανικανότητα είτε από πρόθεση.

Οι ανακοινώσεις από πλευράς ΓΓΕΕ σταματούν εδώ. Το επόμενο βήμα μας είναι τα νομοσχέδια που θα δοθούν τις επόμενες μέρες στη διαβούλευση και τα οποία ελπίζουμε ότι θα γίνουν η αφετηρία για έναν επικοδομητικό διάλογο με φορείς και πολίτες. Οι απαντήσεις της κυβέρνησης στις συκοφαντίες δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι παρά μόνο το έργο της και η προσφορά της προς τον πολίτη».