«Η χρήση ενός δημόσιου μέσου ως προσωπικό προτεκτοράτο συνιστά διαφθορά», τονίζει το Ποτάμι, εξαπολύοντας επίθεση στην Πρόεδρο της Βουλής για το Κανάλι της Βουλής.

«Σήμερα μόνο στη δικτατορία των Κιμ χρησιμοποιούνται με τέτοιο τρόπο τα δημόσια μίντια», αναφέρει το Ποτάμι, με αφορμή το γεγονός ότι «το κανάλι της Βουλής μετέδωσε για 10η φορά τη συνέντευξη των δήθεν ειδικών που απαρτίζουν την προσωπική επιτροπή της κυρίας Κωνσταντοπούλου για το χρέος. Και για 10η φορά μιλούσε ο κ. Τουσέν, ανύπαρκτων επιστημονικών διαπιστευτηρίων αλλά λάτρης και λατρευόμενος ταυτόχρονα της προέδρου της Βουλής», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Ζητάμε, να γνωστοποιηθεί το κόστος λειτουργίας του καναλιού της Βουλής, να δημοσιοποιηθούν όλες οι συμβάσεις και οι "συνεργασίες" με περιθωριακούς και περιφερόμενους "δημοσιογράφους" και "σκηνοθέτες" που έχει "επιβάλει" η κυρία Κωνσταντοπούλου, η κυβέρνηση να εμπιστευθεί τους εργαζόμενους στο κανάλι της Βουλής και να τους αφήσει να το λειτουργήσουν με βάση τις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και της δημοκρατίας», σημειώνει το Ποτάμι.