Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Πρωθυπουργου Αλέξη Τσίπρα με την πρόεδρο της Βουλής. 

Σε διαφορετικό κλίμα από την χθεσινή της ομιλία στη Βουλή η κυρία κωνσταντοπούλου τόνισε τη σχέση συντροφικότητας και ειλικρίνειας που τη συνδέει με τον Πρωθυπουργό.

Συγκεκριμένα, εξερχόμενη από το Μέγαρο Μαξίμου η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέφερε ότι είχε μια ειλικρινή και «εις βάθος συζήτηση με τον πρωθυπουργό για όλες τις εξελιξεις των τελευταίων ημερών και τις πρωτοβουλίες που επιβάλλεται να αναληφθούν από πλευρας κοινοβουλίου σε σχέση με την προστασία των δικαιωμάτων του λαου μας και σε σχέση με την θωράκιση της δημοκρατίας που δοκιμάζεται με θύμα την Ελλαδα και τον ελληνικό λαό». 

«Με τον Πρωθυπουργό μας συνδέει σχέση συντροφικότητας και ειλικρίνειας και η κοινή διάθεση να διαφυλάξουμε τα δίκαια του λαού μας και την συνοχή του τόπου αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ που κάποιοι θα ήθελαν να διαρρηχθεί» είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι αδιαπραγμάτευτη η κοινή στράτευση και του πρωθυπουργού και η δική μου για την υπέρασπιση του λαού, της λαϊκής κυριαρχίας και λαϊκής ετυμηγορίας», τόνισε ακόμη η πρόεδρος της Βουλής.

Καταλήγοντας η κυρία Κωνσταντοπούλου είπε πως εξέθεσε στον πρωθυπουργό τα κατα άποψή της απαιτούμενα βήματα και πρωτοβουλίες σε σχέση με την άμυνα της χώρας ως προς τη δαμόκλειο σπάθη του χρέους.