Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ τονίζοντας ότι ο κ. Τσίπρας πρέπει να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για το σύνολο των χειρισμών της κυβέρνησης, ενώ πρέπει να εξαλείψει άμεσα στον κίνδυνο για PLAN B.

 Όπως τονίζει η ανακοίνωση:

Οι αποκαλύψεις για το Plan B της Κυβέρνησης δεν έχουν τελειωμό. Μετά τον κ. Βαρουφάκη και ο κ. Πανούσης μας «ενημέρωσε» ότι η Κυβέρνηση όχι μόνο επεξεργαζόταν σχεδιασμούς για το Grexit, αλλά και ότι οι Υπηρεσίες του Υπουργείου του είχαν τεθεί σε κατάσταση «εκτάκτου ανάγκης». Μάλιστα έδωσε τέλος και στο ερώτημα «ποιος έκλεισε τις Τράπεζες», αφού παραδέχθηκε ότι πήραν την απόφαση του δημοψηφίσματος με ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΝΩΣΗ για τις συνέπειες που οι ίδιοι θα προκαλούσαν.

Η ανακοίνωση συνεχίζει: «Υπεύθυνος όμως για όλα αυτά είναι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός. Ο κ. Τσίπρας οφείλει ΤΩΡΑ να απαντήσει στην Ερώτηση που η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά κατέθεσε στη Βουλή, και να ενημερώσει τον Ελληνικό λαό για το σύνολο των επικίνδυνων χειρισμών της Κυβέρνησης».

Καταλήγει η ανακοίνωση του κινήματος:

Ο σχεδιασμός για το Plan B είχε την εντολή του. Και ο κίνδυνος αυτός πρέπει άμεσα να εξαλειφθεί…