current views are: 8

24 Ιουλίου 2015
Δημοσίευση11:26

Παυλόπουλος σε πολιτικούς αρχηγούς: Σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων

Ευχάριστη ήταν η ατμόσφαιρα μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, πριν παρακαθήσουν στο γεύμα που τους παραθέτει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την ευκαιρία της 41ης επετείου της αποκατάστασης της Δημοκρατίας. 

Δημοσίευση 11:26’
αρθρο-newpost

Ευχάριστη ήταν η ατμόσφαιρα μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, πριν παρακαθήσουν στο γεύμα που τους παραθέτει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την ευκαιρία της 41ης επετείου της αποκατάστασης της Δημοκρατίας. 

Ευχάριστη ήταν η ατμόσφαιρα μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, πριν παρακαθήσουν στο γεύμα που τους παραθέτει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την ευκαιρία της 41ης επετείου της αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Απευθυνόμενος προς τους πολιτικούς αρχηγούς ο Προκόπης Παυλόπουλος τους είπε:

σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων παρά τις όποιες διαφορές σας και αυτό σας το αναγνωρίζει ο ελλνικός λαός.

Μάλιστα, ο Πρόεδρος παρατήρησε ότι αυτό σηματοδοτεί τη μεγάλη πορεία του τόπου, αυτή την δύσκολη πορεία” και πρόσθεσε ότι “αυτό άλλαξε την εμπιστοσύνη προς την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό και στο εξωτερικό.

Κλείνοντας, ο κ. Παυλόπουλο ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά για την ημέρα και τόνισε ότι αυτή η συνάντησή μας τιμά και την ημέρα, αλλά έχει και τον συμβολισμό της αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

O Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ κ. Θανάσης Παφίλης ήταν ο πρώτος που προσήλθε στο Προεδρικό Μέγαρο, για το γεύμα που παραθέτει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, με την ευκαιρία των 41 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Δεύτερος πλροσήλθε ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Βαγγέλης Μειμαράκης και τρίτος ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κ. Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Παφίλης είπε ότι αντικαθιστά τον γενικό γραμματέα του κόμματος κ. Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος δεν μπορούσε να παραβρεθεί γιατί είναι σε περιοδεία.

Σημείωσε ότι το γεύμα γίνεται αποκλειστικά για την επέτειο των 41 χρόνων, καθώς το ΚΚΕ θεωρεί ότι δεν υπάρχει ανάγκη για σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Υπογράμμισε δε ότι το κόμμα του δεν συμφωνεί και δεν υπέγραψε την συμφωνία με τους εταίρους.


σχετικα αρθρα