Γράφει ο Πάνος Ρασσιάς

Για ξεκάθαρη υποκλοπή των ΑΦΜ των πολιτών έκαναν λόγο συνεργάτες του Βαγγέλη Μεϊμαρακη, σε σχέση με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το plan B του Γιάνη Βαρουφάκη

Μάλιστα, όπως σχολίαζαν χαρακτηριστικά αμέσως μετά τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ, όπου συμμετείχε ο πρόεδρος της ΝΔ, προκειται για υποκλοπή των προσωπικών δεδομένων των πολιτών, εκφράζοντας την απορία τους γιατί δεν εχει παρέμβη ακόμη η Ανεξάρτητη Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Η νομική ομάδα της ΝΔ θα εξετάσει τα στοιχεία των δικογραφιών που θα διαβαστούν αύριο στη Βουλή και το σημαντικό ειναι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτευσης θα επανεξετάσει τη στάση της ΝΔ σε σχέση με τις ψηφοφορίες των νομοσχεδίων στη Βουλή, καθως όπως έλεγαν χαρακτηριστικά «τίποτε δεν ειναι ίδιο σε σχέση με την Παρασκευή».

Οι συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ, έλεγαν επισης οτι ο Αλέξης Τσίπρας, γνώριζε για τα όσα αναφέρει ο κ. Βαρουφάκης, γιατί καταρχήν, όπως έλεγαν, ήταν δίκη του επιλογή, προσθέτοντας οτι δεν γνώριζε μόνο ο Τσίπρας, αλλα και σύμφωνα και με τα λεγόμενά του και ο Παναγιώτης Καμμένος.

Ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να τηρεί σιγή ιχθύος, και θα πρέπει όχι μόνο να δώσει εξηγήσεις για όλα αυτά, αλλά να φέρει και πειστικές απαντήσεις για τους λόγους που αποφάσισε να διώξει τον κ. Βαρουφάκη.