Υπέρ των διαφορετικών φωνών μέσα στο κίνημα και υπέρ της ανάγκης διατήρησης ενότητας στο κόμμα δήλωσε στον ραδιοσταθμό ALPHA 9,89 το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μανώλης Γλέζος, τονίζοντας ότι  «δεν είναι ώρα για διαζύγια».

O κ. Γλέζος σημείωσε πως «δεν είναι ώρα για διαζύγια. Εγώ δεν είμαι υπέρ της μιας άποψης και της μιας γραμμής. Αν μερικοί θεωρούν ότι πρέπει να ανανεωθεί η ηγεσία οφείλουμε -και πριν τη συμφωνία- να ρωτήσουμε τα μέλη μας. Ενότητα χρειάζεται, όχι διασπάσεις». 

Για το θέμα του έκτακτου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, διαρκές συνέδριο ή εσωκομματικό δημοψήφισμα, το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς σημείωσε πως «εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ της λαϊκής κυριαρχίας, οφείλει να προστρέξει στη βάση, στους οπαδούς». 

Ο κ. Γλέζος τόνισε επίσης:

Έχει γίνει μία μετάλλαξη, άλλος ο ΣΥΡΙΖΑ που γνώρισα εγώ και άλλο η κυβέρνηση του Μαξίμου. Ο κόσμος ρωτάει τι άλλαξε, τα κοστούμια τούς άλλαξαν;.

Ο κ. Γλέζος κατέληξε: «Λέμε κυβέρνηση, αλλά κυβερνά; Η εκτελεστική εξουσία πρέπει να εκτελεί τις αποφάσεις των οργάνων και των συνελεύσεων» και ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχουν ιδιοκτήτες στον ΣΥΡΙΖΑ, όλοι είμαστε ιδρυτές και ισότιμα μέλη, υπάρχουν ισότιμες πολιτικές δυνάμεις».