Γεννηματά: Στην αυλή μας το Grexit - Θα κάνει στροφή στον ρεαλισμό ο κ. Τσίπρας;

Γεννηματά: Στην αυλή μας το Grexit - Θα κάνει στροφή στον ρεαλισμό ο κ. Τσίπρας;

«Ας σοβαρευτούμε επιτέλους. Το Grexit είναι στην αυλή μας» δήλωσε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, η οποία πραγματοποιεί επισκέψεις σε  πρότυπες συνεταιριστικές μεταποιητικές μονάδες στις περιοχές της Θεσσαλίας και της Δυτικής Μακεδονίας.

Κατά την επίσκεψη της στις εγκαταστάσεις ΘΕΣΤΟ στη Λάρισα, η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε σχετικά με την ομιλία του Πρωθυπουργού στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θέλω να ρωτήσω τον κ. Τσίπρα: Θα κάνει επιτέλους το αποφασιστικό βήμα και την στροφή στο ρεαλισμό και στην πραγματικότητα; Η θα συνεχίσει να είναι όμηρος των συνιστωσών του κόμματός του; Να μας απαντήσει ο πρωθυπουργός, το μέλλον της χώρας, η διαπραγμάτευση, η εξειδίκευση των μέτρων, η υπογραφή και ψήφιση του μνημονίου και εντέλει η παραμονή της χώρας στο ευρώ εξαρτάται από τα κομματικά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και τις αποφάσεις τους;» ανέφερε και πρόσθεσε:

 Ας σοβαρευτούμε επιτέλους. Το grexit είναι στην αυλή μας. Ο κίνδυνος δεν έχει περάσει και έχουν μεγάλες ευθύνες όσοι διακινδυνεύουν τη χώρα προς όφελος και μόνο του κομματικού τους συμφέροντος.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο