current views are: 4

30 Ιουλίου 2015
Δημοσίευση14:29

Παπαθεοδώρου: Μύθος η προσαρμογή του ΣΥΡΙΖΑ στον ρεαλισμό

«Ο κ. Τσίπρας παραμένει όμηρος των εσωκομματικών προβλημάτων του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό τον εγκλωβίζει σε ένα ατέρμονο εσωτερικό εμφύλιο με φόντο την άσκηση της κυβερνητικής πολιτικής», δήλωσε ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.

Δημοσίευση 14:29’
αρθρο-newpost

«Ο κ. Τσίπρας παραμένει όμηρος των εσωκομματικών προβλημάτων του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό τον εγκλωβίζει σε ένα ατέρμονο εσωτερικό εμφύλιο με φόντο την άσκηση της κυβερνητικής πολιτικής», δήλωσε ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.

«Ο κ. Τσίπρας παραμένει όμηρος των εσωκομματικών προβλημάτων του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό τον εγκλωβίζει σε ένα ατέρμονο εσωτερικό εμφύλιο με φόντο την άσκηση της κυβερνητικής πολιτικής», δήλωσε ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.

Μιλώντας στην Ελληνική Ραδιοφωνία, ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως ο πρωθυπουργός «οδηγεί σε ομηρία την Κυβέρνηση, άρα και τη χώρα, στην πλέον κρίσιμη στιγμή πριν τη σύναψη της Συμφωνίας».

«Στον ΣΥΡΙΖΑ συνυπάρχουν το κόμμα της δραχμής και το κόμμα των Ευρωσκεπτικιστών. Είναι μύθος η προσαρμογή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στο ρεαλισμό», ανέφερε ο κ. Παπαθεοδώρου και πρόσθεσε:

Οι παλινωδίες, η λανθασμένη στρατηγική και η δημιουργική ασάφεια, οδήγησαν στα καταστροφικά αποτελέσματα της διαπραγμάτευσης και στη χρεοκοπία της χώρας. Ο Πρωθυπουργός δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη μέχρι σήμερα, εάν πράγματι επιδιώκει Συμφωνία και με ποιους όρους και ποιο περιεχόμενο.

«Όμως το τρίτο Μνημόνιο είναι ιδιοκτησία του κ. Τσίπρα και καλείται πλέον ξεκάθαρα να το υπογράψει και να το εφαρμόσει, χωρίς να αυξήσει άλλο το κόστος του, αρνούμενος να δει την πραγματικότητα της οικονομίας και της χώρας που ο ίδιος δημιούργησε με την πολιτική του. Τα εσωκομματικά παιχνίδια δεν μπορούν να επηρεάζουν τόσο αρνητικά την πορεία της χώρας και της διαπραγμάτευσης. Είναι περιττή πολυτέλεια για τη χώρα και πολύ κακός οδηγός για τη διασφάλιση των εθνικών συμφερόντων», σημείωσε και κατέληξε:

Υπάρχει κενό διακυβέρνησης σήμερα. Η χώρα δεν μπορεί να κυβερνάται με αντιφατικές γραμμές μεταξύ των Υπουργών, αδιαφορία για τις επιπτώσεις στην πραγματική οικονομία των διογκούμενων εσωκομματικών κρίσεων και της κυβερνητικής πολυγλωσσίας και την άρνηση εφαρμογής μεταρρυθμίσεων.


σχετικα αρθρα