Στο τέλος της έφτασε πριν από λίγο η συνάντηση του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου με την αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ για τα εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα.

Κατά την διάρκειά της οι εκπρόσωποι του κινήματος εξέφρασαν την πλήρη αντίθεσή τους στα υπό διαπραγμάτευση μέτρα, ενώ, ταυτόχρονα, στην οδό Σταδίου το ΠΑΜΕ πραγματοποιούσε συγκέντρωση καταγγέλλοντας μεταξύ άλλων τη νέα εγκύκλιο του ΙΚΑ που προβλέπει αύξηση των εισφορών στις κύριες συντάξεις από 4% σε 6%.

«Είμαστε εδώ σήμερα, συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των εργαζομένων ενάντια στον πόλεμο που συνεχίζει η αστική τάξη, το κεφάλαιο, η ΕΕ, η κυβέρνηση και τα κόμματα που τους υπηρετούν» δήλωσε ο Χρήστος Κατσώτης, βουλευτής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, στην παράσταση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας.

«Οι επιχειρηματικοί όμιλοι σήμερα, μέσα από αυτή την πολιτική, ωφελούνται, ζημιώνονται οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι και οι αγρότες. Δεν υπάρχει άλλη λύση παρά από την ισχυρή συμμαχία και τον αγώνα ενάντια στα μονοπώλια και τις πολιτικές που τους υπηρετούν. Αυτός ο δρόμος είναι μονόδρομος για τον φτωχόκοσμο, για τα λαϊκά στρώματα της χώρας μας» κατέληξε.

Μετά τη συνάντηση οι διαδηλωτές αποχώρησαν και η κυκλοφορία στην οδό Σταδίου ομαλοποιήθηκε.