current views are: 2

17 Αυγούστου 2015
Δημοσίευση05:46

Πρόταση μομφής κατά της Κωνσταντοπούλου ετοιμάζει το Ποτάμι

Πρόταση μομφής κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τη στάση και τη συμπεριφορά που έχει επιδείξει ως Πρόεδρος της Βουλής ετοιμάζεται να καταθέσει στη Βουλή Tο Ποτάμι.

Δημοσίευση 05:46’
αρθρο-newpost

Πρόταση μομφής κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τη στάση και τη συμπεριφορά που έχει επιδείξει ως Πρόεδρος της Βουλής ετοιμάζεται να καταθέσει στη Βουλή Tο Ποτάμι.

Πρόταση μομφής κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τη στάση και τη συμπεριφορά που έχει επιδείξει ως Πρόεδρος της Βουλής ετοιμάζεται να καταθέσει στη Βουλή Tο Ποτάμι.

Όπως δήλωσε στο Mega,ο Γιώργος Αμυράς, το Ποτάμι έχει στείλει στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες των κομμάτων της αντιπολίτευσης, πλην της Χρυσής Αυγής, σχετικό κείμενο.

«Από τη στιγμή που η κυβέρνηση δεν τολμά να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, ας το λύσει η Βουλή. Γι’ αυτό εμείς οι βουλευτές του Ποταμιου πήραμε την πρωτοβουλία και ανοίξαμε τον δρόμο. Καταθέσαμε στα κόμματα ένα σχέδιο πρότασης μομφής κατά της κ. Κωνσταντοπούλου έτσι ώστε όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους» είπε. 

Στο κείμενο που έχουν ετοιμάσει οι βουλευτές του Ποταμιού και αναζητούν υπογραφές για την κατάθεση της στη Βουλή την κατηγορούν ότι παραβιάζει την ουσία του Συντάγματος.

«Είναι η πρώτη πρόεδρος της Βουλής στην κοινοβουλευτική ιστορία που δεν ασκεί πολιτειακά καθήκοντα, αλλά πολιτικά. Παραβιάζει την ουσία του Συντάγματος, το οποίο ορίζει ότι την πολιτική της χώρας την καθορίζει η κυβέρνηση» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

«Έχει μετατρέψει την εθνική αντιπροσωπεία, το διοικητικό προσωπικό και το κανάλι της Βουλής σε προσωπικό της τσιφλίκι για την εξυπηρέτηση προσωπικών στρατηγικών που σε καμία περίπτωση δεν έχουν την έγκριση της κυβέρνησης, της αντιπολίτευσης και εν τέλει της ελληνικής κοινωνίας».


σχετικα αρθρα