current views are: 2

17 Αυγούστου 2015
Δημοσίευση13:13

Μεϊμαράκης: Πολιτικός τυχοδιωκτισμός του Τσίπρα οι εκλογές – Θα πάνε πίσω τη χώρα

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Ευάγγελος ΜεΪμαράκης, κατηγορώντας τον ότι επιχειρεί να λύσει τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ με προσφυγή στις κάλπες. 

Δημοσίευση 13:13’
αρθρο-newpost

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Ευάγγελος ΜεΪμαράκης, κατηγορώντας τον ότι επιχειρεί να λύσει τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ με προσφυγή στις κάλπες. 

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, κατηγορώντας τον ότι επιχειρεί να λύσει τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ με προσφυγή στις κάλπες. 

«Οι εκλογές θα πάνε πάρα πολύ πίσω τη χώρα και όποιος τις κερδίσει θα αντιμετωπίσει τεράστια προβλήματα» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, σε συνέντευξη του στα «Παραπολιτικά FM», ενώ σχολίαζοντας τις τοποθετήσεις στελεχών της κυβέρνησης για εκλογές, όπως αυτή του Πάνου Σκουρλέτη, παρά τις συστάσεις του Μαξίμου να σταματήσει η εκλογολογία, διερωτήθηκε:

Ούτε οι ίδιοι δεν πιστεύουν τον κ. Τσίπρα; Τόσο αναξιόπιστος έχει γίνει; Αν είναι τόσο τακτικιστής που δεν τον πιστεύει ούτε ο Σκουρλέτης ότι ένα εσωκομματικό του ζήτημα θα το λύσει στο συνέδριο αλλά θα μας παει σε εκλογές που θα πάνε πίσω τη χώρα και πιθανόν να σημαίνει και άλλο ένα μνημόνιο, τότε είναι πολύ σοβαρό υπουργοί όπως ο κ. Σκουρλέτης να μην τον εμπιστεύονται.

Παράλληλα, κάλεσε τον Πρωθυπουργό να ανακοινώσει τις αποφάσεις του και η οικονομία να πάρει μπρος.

Ο κ. Μεϊμαράκης έκανε λογο για «μεγάλο πολιτικό τυχοδιωκτισμό το να λύσεις ένα εσωτερικό πρόβλημα με προσφυγή στο λάο εις γνώσιν σου», προειδοποιώντας ότι οι Ευρωπαίοι δεν βλέπουν με καλό μάτι την προσφυγή για 5η φορά σε κάλπες την ώρα που δίνουν τα χρήματά τους». 

Σε ερώτηση αν η ΝΔ θέλει εκλογές, απάντησε: «Γιατί να μην τις θέλει η ΝΔ τις εκλογές; Τι έχει να χάσει; Δεν είμαι δεμένος αν χάσουμε, δεν με αφορούν αυτά τα προβλήματα».

Προειδοποίησε, ωστόσο, ότι «όποιος κερδίσει θα αντιμετωπίσει τεράστια προβλήματα για να πάρει η οικονομία μπροστά και θα βρεθούμε μπροστά σε ένα σκηνικό κοντά σε αυτό του 2010». Ωστόσο δεν άνοιξε τα χαρτιά του ως προς το σενάριο περί κυβέρνησης ειδικού σκοπού και αν η ΝΔ θα συμμετείχε σε ένα τέτοιο σχήμα. «Αν με φωνάξει ο πρωθυπουργός, θα του πω».

Τέλος, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε την παραίτηση της αναπληρώτριας υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασίας Χριστοδουλοπούλου, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει κάνει τίποτα στο μεταναστευτικό. Μάλιστα, επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι η κυρία Χριστοδουλοπούλου είναι προσωπική του επιλογή. 


σχετικα αρθρα