current views are: 4

18 Αυγούστου 2015
Δημοσίευση07:25

Νέα παρέμβαση Γλέζου: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κομμένος στα τρία

Για κόμμα χωρισμένο στα τρία μίλησε σήμερα το πρωί ο Μανώλης Γλέζος σε τηλεφωνική του παρέμβαση στο Mega. 

Δημοσίευση 07:25’
αρθρο-newpost

Για κόμμα χωρισμένο στα τρία μίλησε σήμερα το πρωί ο Μανώλης Γλέζος σε τηλεφωνική του παρέμβαση στο Mega. 

Για κόμμα χωρισμένο στα τρία μίλησε σήμερα το πρωί ο Μανώλης Γλέζος σε τηλεφωνική του παρέμβαση στο Mega. 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι τόσο ο πρωθυπουργός όσο και το κόμμα έχουν ευθύνες για το μνημόνιο και κάλεσε τους πολίτες να αντιδράσουν, ενώ κάλεσε και τις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ να κινητοποιηθούν προς αντιμνημονιακή κατεύθυνση.

Συγκεκριμένα, στην παρέμβασή του ο κ. Γλέζος τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα είναι κομμένος στα τρία. 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας οργανισμός που ιδρύθηκε από πολιτικές δυνάμεις και που στην συνέχεια αποφασίστηκε να γίνει ενιαίο κόμμα. Τώρα έχει διασπαστεί στα τρία. Είναι αυτοί που είναι στο Μαξίμου, είναι οι του Λαφαζάνη και είναι και της ΚΟΕ».

Ωστόσο εξέφρασε τις ελπίδες του ο Πρωθυπουργός θα απεγκλωβιστεί σύντομα από αυτές τις καταστάσεις.

«Εξακολουθώ να έχω τις ελπίδες μου ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα απεγκλωβιστεί από ορισμένες καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί ιδιαίτερα στο κυβερνητικό σχήμα και στο Μέγαρο Μαξίμου. Πιστεύω ότι ο Τσίπρας θα αναγνωρίσει ότι το μεγαλύτερο λάθος του ειναι το μνημόνιο και θα δώσει την δυνατότητα στην Αριστερά» είπε χαρακτηριστικά. 

Σχετικά με την στάση της Αριστερής Πλατφόρμας και του Παναγιώτη Λαφαζάνη ο Μανώλης Γλέζος κράτησε αποστάσεις.

«Για μένα η μορφή του νομίσματος δεν είναι καταλυτική για το ρόλο του νομίσματος. Αν ο αγαπητός Παναγιώτης θεωρεί ότι η μορφή του νομίσματος ανατρέπει το ρόλο του νομίσματος να μας το πει».

Σε ερώτηση για το τί θα πράξει στις εκλογές ο κ. Γλέζος τόνισε ότι θα είναι με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Θα είμαι με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ που το ιδρύσαμε με όσους το ιδρύσαμε και με τα οράματα που είχαν καταγραφεί τότε. Δεν ξέρω αν θα είναι ένας τρίτος πόλος. Θα εξαρτηθεί από τις οργανώσεις. Γιατί δεν ακούγεται η γνώμη των οργανώσεων και των μελών του κόμματος;» είπε και ζήτησε από τα μέλη τους να κινητοποιηθούν προς αντιμνημονιακή κατεύθυνση για να επιστρέψουν το κόμμα στο δρόμο στον οποίο βρισκόταν προεκλογικά.

Τέλος, αναφερόμενος και στην Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέφερε πως η ίδια επιμένει στις αρχές του ΣΥΡΙΖΑ. «Απ’ ότι ξέρω η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιμένει στις αρχές του ΣΥΡΙΖΑ» είπε.

 

 


σχετικα αρθρα