current views are: 2

18 Αυγούστου 2015
Δημοσίευση10:25

ΥΠΕΞ: Στο πλευρό των Ελλήνων της Ταϊλάνδης μετά τη βομβιστική επίθεση στη Μπανγκόκ

Την απερίφραστη καταδίκη του για τη βομβιστική επίθεση στη Μπανγκόκ, που κόστισε τη ζωή σε  22 ανθρώπους, εκφράζει το Υπουργείο Εξωτερικών.

Δημοσίευση 10:25’
αρθρο-newpost

Την απερίφραστη καταδίκη του για τη βομβιστική επίθεση στη Μπανγκόκ, που κόστισε τη ζωή σε  22 ανθρώπους, εκφράζει το Υπουργείο Εξωτερικών.

Την απερίφραστη καταδίκη του για τη βομβιστική επίθεση στη Μπανγκόκ, που κόστισε τη ζωή σε  22 ανθρώπους, εκφράζει το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών.

Όπως αναφέρει, σε σχετική ανακοίνωση, η Πρεσβεία της Ελλάδας στην Μπανγκόκ είναι σε διαρκή επικοινωνία και σε ετοιμότητα προκειμένου να προσφέρουν κάθε αρωγή που τυχόν χρειασθούν όσοι Έλληνες πολίτες βρίσκονται στην Ταϊλάνδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Καταδικάζουμε απερίφραστα τη χθεσινή πολύνεκρη βομβιστική επίθεση κατά αθώων πολιτών και τουριστών, σε ένα χώρο θρησκευτικής λατρείας, τον ινδουιστικό ναό Erawan, στο κέντρο της πρωτεύουσας της Ταϊλάνδης.

Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και τα συλλυπητήρια στους οικείους των θυμάτων, στο λαό και την Κυβέρνηση της Ταϊλάνδης και τους διαβεβαιώνουμε ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στο πλευρό όλων όσων μάχονται στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας.

Το Υπουργείο Εξωτερικών και η Πρεσβεία της Ελλάδας στην Μπανγκόκ είναι σε διαρκή επικοινωνία και σε ετοιμότητα προκειμένου να προσφέρουν κάθε αρωγή που τυχόν χρειασθούν όσοι Έλληνες πολίτες βρίσκονται στην Ταϊλάνδη.


σχετικα αρθρα