Την πεποίθηση ότι υπάρχουν κάποια ζητήματα με την σταθερότητα της κυβέρνησης εξέφρασε σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΙ η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, η οποία πρόσθεσε ότι υπάρχει ανάγκη άμεσης διόρθωσης της ελληνικής οικονομία

Η κ. Γεροβασίλη υποστήριξε επίσης ότι η κυβέρνηση δεν είχε στα σχέδιά της τις εκλογές - μέχρι ενός σημείου - και υπάρχουν προτεραιότητες που πρέπει να εξασφαλιστούν για να μη διαταραχθούν οι κυρίαρχοι στόχοι.

Σε ό,τι αφορά την ελληνική οικονομία, η κυβερνητική εκπρόσωπος παραδέχτηκε πως έπρεπε να είχε σταθεροποιηθεί από χθες.

Η ίδια, παντως, συμπλήρωσε ότι αποφύγαμε τα χειρότερα, υπογραμμίζοντας επίσης ότι και από τις δηλώσεις ευρωπαίων αξιωματούχων προκύπτει ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα υπάρχει αποκατάσταση στην σταθερότητα του ελληνικού τραπεζικού συστήματος.

Τελος, για την αποκρατικοποίηση των 14ων περιφερειακών αεροδρομίων και τις πρόσθετες εγγυήσεις που φέρεται να ζητά η ελληνογερμανική κοινοπραξία Fraport - Slentel, από την ελληνική πλευρά, η κ. Γεροβασίλη έκανε λόγο για προσχήματα.

Όπως επεσήμανε: 

Προφανώς μια εταιρεία θα θέλει να χρησιμοποιήσει όλα τα επιχειρήματα, προκειμένου να βελτιώσει τους όρους υπέρ της. 

«Αντιλαμβάνεστε ότι αυτά δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά. Αυτή είναι μια συμφωνία η οποία έχει καταλήξει, έχει γίνει ο διαγωνισμός και έχει γίνει η διαδικασία» κατέληξε η κ. Γεροβασίλη.