Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χαράλαμπος Αθανασίου.

«Ο νόμος Παρασκευόπουλου έδωσε τη δυνατότητα σε εκατοντάδες εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου να αποφυλακιστούν» ανέφερε ο κ. Αθανασίου και συνέχισε:

Η Νέα Δημοκρατία στη Βουλή είχε επισημάνει τους κινδύνους αυτούς και ως εκ τούτου είχε καταψηφίσει το σχετικό νομοσχέδιο, αλλά δυστυχώς η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν την άκουσε.

«Φαίνεται, όμως, ότι για την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ το κόστος της ανθρώπινης ζωής είναι πολύ μικρό μπροστά στην εξαργύρωση προεκλογικών γραμματίων σε συγκεκριμένες ομάδες κουκουλοφόρων, τρομοκρατών και εγκληματιών» τονίζει ο κ. Αθανασίου, ο οποίος σημειώνει πως «η ιδεοληψία επικράτησε της λογικής και της σύνεσης. Υπό το πρόσχημα του ψευδεπίγραφου ανθρωπισμού αποφυλακίστηκαν πρόωρα καταδικασθέντες για ειδεχθή κακουργήματα χωρίς έστω την παραμικρή απόδειξη σωφρονισμού».

«Η κοινωνία, δικαίως, αναρωτιέται αν έτσι οραματίζονται στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ την ορθή αντεγκληματική Πολιτική αλλά και τη σωφρονιστική λειτουργία των ποινών» συνεχίζει ο βουλευτής της ΝΔ και καταλήγει: 

Για τη Νέα Δημοκρατία προέχει η ασφάλεια των πολιτών και όχι η διευκόλυνση των εγκληματιών. Η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τους κ.κ. Τσίπρα και Καμμένο.