Κατηγορηματικός απέναντι στην κυβέρνηση εμφανίστηκε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ ο βουλευτής Στάθης Λεουτσάκος, αφήνοντας αιχμές για την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη και τις αλχημείες της, όπως τις χαρακτήρισε, για Σόιμπλε και Αριστερή Πλατφόρμα, λέγοντας ότι το ''Όχι χρειάζεται πολιτική έκφραση και θα είμαστε παρόντες. 

Όπως τόνισε ο κ. Λεουτσάκος:

Το μόνο που δεν θα κάνουμε είναι να υποταχθούμε και να πάμε στο σπίτι μας. Το ΌΧΙ χρειάζεται πολιτική έκφραση και θα είμαστε παρόντες. 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συμπλήρωσε ότι «είναι κανείς να λυπάται όταν η κυρία Γεροβασίλη χρησιμοποιεί επιχειρήματα που χρησιμοποίησαν στο παρελθόν Σαμαράς, Βενιζέλος και Γεωργιάδης κατά του ΣΥΡΙΖΑ». 

Αναφορικά με την χθεσινή θετική προς την κυβέρνηση εμφάνιση στην γερμανική Βουλή ο κ. Λεουτσάκος υπογράμμισε: «Ο Σόιμπλε δεν έδωσε συγχαρητήρια στην Πλατφόρμα αλλά στην κυβέρνηση» 

Ο κ.Λεουτσάκος, τέλος, επανέλαβε την στάση του απεναντι στο τρίτο πακέτο βοήθειας: «Δεν ψηφίσαμε και δεν θα ψηφίσουμε καμία μνημονιακή διαδικασία, δεν θα ψηφίσουμε εκποίηση του δημόσιου πλούτου».