«Καμμένος και Τσίπρας έχουν γίνει διακινητές λαθρομεταναστών και θέλουν να μετατρέψουν εμάς τους Έλληνες σε μειοψηφία μέσα στην χώρα μας, γι’ αυτό να μη διαμαρτύρονται όταν αγανακτισμένοι πολίτες τους υποδέχονται με αυγά στις στημένες προεκλογικές τους φιέστες» αναφέρει η Χρυσή Αυγή απαντώντας στην ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Πριν λίγη ώρα οι ΑΝ.ΕΛ. είχαν δημοσιεύσει την παρακάτω γελοία και ψευδή ανακοίνωση για να δικαιολογήσουν την “θερμή υποδοχή” των κατοίκων της Κω στον λαθροδιακινητή πρόεδρό τους» αναφέρει η Χρυσή Αυγή και προσθέτει: 

Αντιγράφουμε από το ΑΠΕ: “Για την αποκατάσταση της αλήθειας, η απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος κατά την επίσκεψή του στην Κω ήταν μια καλά στημένη προβοκάτσια χρυσαυγιτών σε αγαστή συνεργασία με τοπικά περιθωριακά στοιχεία. Σε καμία περίπτωση δεν απηχούσε τις διαθέσεις των κατοίκων του νησιού. Άλλωστε, πρώτος ο κ. Καμμένος από τη θέση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας έχει υπογραμμίσει την ανάγκη εντατικοποίησης των διαδικασιών για την άμεση μετακίνηση των μεταναστών και των προσφύγων από τα νησιά”.