current views are: 2

21 Αυγούστου 2015
Δημοσίευση17:55

Γεροβασίλη: Εκλογές γρήγορα για να επανέλθει η κανονικότητα

«Η πρότασή μας για εκλογές γρήγορα έχει να κάνει με τις ανάγκες της χώρας, για να επανέλθει η ομαλότητα και η κανονικότητα» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη. 

Δημοσίευση 17:55’
αρθρο-newpost

«Η πρότασή μας για εκλογές γρήγορα έχει να κάνει με τις ανάγκες της χώρας, για να επανέλθει η ομαλότητα και η κανονικότητα» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη. 

«Η πρότασή μας για εκλογές γρήγορα έχει να κάνει με τις ανάγκες της χώρας, για να επανέλθει η ομαλότητα και η κανονικότητα» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, τόνισε πως «θέλουμε να εφαρμόσουμε ένα πρόγραμμα για να βγούμε από την κρίση, και για αυτό θέλουμε να συστρατευθούμε με δυνάμεις που έχουν τον ίδιο στρατηγικό στόχο».

«Οι διαφωνούντες είχαν μία διαφορετική άποψη με διαφορετικό στρατηγικό στόχο και μέχρι πρότινος δεν μας δημιουργούσαν σημαντικό πρόβλημα. Από τη στιγμή που η μειοψηφική άποψη μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να υπηρετήσει μόνη της τη στρατηγική της, τράβηξε το δικό της δρόμο» είπε ακόμα και συνέχισε: 

Δεν είπαμε ποτέ ότι θέλουμε να φύγουμε να φύγουμε από το ευρώ. Είχαμε έναν στόχο πριν τις εκλογές που δεν μας έφτασε εδώ που θέλαμε, κάναμε μία υπαναχώρηση, μία τακτική υποχώρηση, αλλά η κυβέρνηση πάλεψε πολύ σκληρά για να φέρει αυτό που υποσχέθηκε, μία καλύτερη συμφωνία.

«Το σύνθημα μας είναι “θα τα καταφέρουμε”. Θα τα καταφέρουμε με αυτή τη συμφωνία που έχουμε. Αυτή την υπαναχώρηση πρέπει να το θέσουμε υπόψη του λαού, εάν εγκρίνει την επιλογή που κάναμε» είπε αναφερόμενη στο λόγο που ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να παραιτηθεί ώστε να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές. 

Σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωσταντοπούλου, η κ. Γεροβασίλη δήλωσε: 

Αυτές οι κινήσεις είναι ακροβασία σε λεπτά θέματα. Είναι αντίληψή της το ότι τηρεί το Σύνταγμα, αλλά ως πολιτικός θα πρεέπι να συνυπολογίζει το τι επιφέρει η συμπεριφορά της.  


σχετικα αρθρα