Ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει σε απίστευτη περιπέτεια την Εθνική Οικονομία τονίζει σε δήλωση του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο, μετά την προσφυγή του Α.Τσίπρα σε εκλογές, ο Βουλευτης Ροδόπης της ΝΔ και πρώην Υπουργός, Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.

Η δήλωση του κ. Στυλιανίδη έχει ως εξής:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ στήνει 5η κάλπη σε ένα χρόνο και 3η στο τελευταίο εξάμηνο, βάζοντας σε απίστευτη περιπέτεια την Εθνική Οικονομία, προκειμένου να ξεπεράσει τα εσωκομματικά του αδιέξοδα. Τελικά διερωτώμαι αν σκέφτεται κανείς την Ελλάδα περισσότερο από το κόμμα του και κυρίως από τον εαυτό του.

Αφού τίναξε στον αέρα την αγορά των Χριστουγέννων και των εκπτώσεων, τριπλασίασε το λογαριασμό του τρίτου Μνημονίου για τους Ελληνες ρισκάροντας επικίνδυνα την Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, υπονόμευσε τη ιδανικώτερη τουριστική περίοδο των τελευταίων δεκαετιών ανοίγοντας την πόρτα σε εκατομμύρια μετανάστες και επέβαλε ένα καταστροφικό για την αγορά capital control, τώρα οδηγεί το πολιτικό σκηνικό σε μια επικίνδυνη πολυδιάσπαση, η οποία απειλεί, υπονομεύοντας τη σταθερότητα, να οδηγήσει σε εύθραυστες κυβερνήσεις και εντέλει σε ακυβερνησία.

Ο Ελληνικός λαός δεν πρέπει να εγκλωβιστεί ανάμεσα στη διπροσωπία του Α.Τσίπρα και στην αχαριστία της Αριστερής Πλατφόρμας. Υπάρχει και ο δρόμος προς τα εμπρός, που μπορεί να τον εγγυηθεί μόνο η Αλήθεια, η Υπευθυνότητα, η Σύνεπεια και κυρίως η Αποτελεσματικότητα της Νέας Δημοκρατίας, της Παράταξης που εκπροσωπεί τη Δύναμη του Κλασικού αλλά και τη Μήτρα του Καινούριου».